Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi jellemző a Mérleg jegyű férfiakra?

mérleg férfi horoszkóp

LifeStyle

Mi jellemző a Mérleg jegyű férfiakra?

Mi jellemző a Mérleg jegyű férfiakra?

A párkeresés során nemcsak a külső és belső jegyek számítanak, hanem érdemes figyelembe venni a kiszemelted horoszkópját is, hisz a csillagjegyek sok mindent elárulnak egy-egy ember tulajdonságairól, életszemléletéről.

A dolgod tehát igazán könnyű: csak derítsd ki, hogy mikor van az adott férfi születésnapja, ebből pedig máris megtudhatod, hogy mi a horoszkópja, így fényt deríthetsz a jellemére. Persze azzal is érdemes tisztában lenni, hogy neked mit üzennek a csillagok, így olvasgasd rendszeresen a Bien.hu horoszkóp rovatát.

Ha pedig a kiszemelted a Mérleg csillagjegybe tartozik, akkor tarts velünk, mert most sok minden megtudhatsz róla!

A Mérleg csillagjegyről általánosságban

A Mérleg a hetedik az állatövi jegyek sorában, ideje szeptember 23. és október 22. között van. A levegő jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Vénusz. Világát az eszmék, elképzelések uralják, az ösztönös cselekvések és a szubjektív tapasztalatok helyett a gondolkodást helyezi a középpontba.

Mivel a mérleg alapvetően is az egyensúly szimbóluma, ezért ő maga is a harmóniára kiegyensúlyozottságra törekszik. Szellemi beállítottságú, tipikus megtestesítője a “többet ésszel, mint erővel” bölcsességnek.

A Mérleg férfi azt szereti, ha az élet zökkenőmentesen és gördülékenyen zajlik, nem kedveli a kapkodást, a szervezetlenséget, a káoszt. Műveltsége révén kellemes beszélgetőtárs, szinte bármiről el lehet vele diskurálni, határozott véleménye van, de mindezt kedvesen és diplomatikusan fejezi ki, hisz nem célja, hogy megbántsa a másik felet.

Bár ha szükséges, tud kompromisszumot kötni és áldozatot hozni, viszont a fajsúlyosabb döntéseket nehezen hozza meg egyedül. Ilyenkor nagy szüksége van egy kis támogatásra, biztatásra.

Meglehetősen jó emberismerő, hamar átlát a hazugságokon, és nehezen tolerálja, ha át akarják verni. Ám amikor csak tudja, kerüli a konfliktusokat.

Milyen a Mérleg férfi, amikor szerelmes?

A Mérleg férfiak nemcsak az eszükkel hódítanak, ugyanis rendkívül igényesek a megjelenésükre is. A jegy szülötte elragadó egyénisége lévén jól tudja, hogyan vehet le egy nőt a lábáról, ha pedig egymásra találnak a partnerével, mindenben támogatja majd.

A kapcsolataiban magát és a nőt egyenrangúnak tekinti, távol áll tőle a közönségesség vagy a női nem lealacsonyítása. Az ideális partner számára csinos, ugyanakkor intelligens is, valamint ragaszkodó és kitartó.

Szereti birtokolni kedvesét, és bár tiszteli, és elismeri, viszont elvárja, hogy a választottja kizárólag az övé legyen.

A Mérleg férfi, mint házastárs és családapa

A Mérleg férfiból kiváló férj válhat, mondhatni házasságra született. Számára mindennél fontosabb a kiegyensúlyozott családi élet, a harmonikus, igényes környezet. Ahhoz viszont ragaszkodik, hogy ennek a megteremtésében és fenntartásában a párja is aktívan részt vegyen.

Nagyon fontos számára a család, szereti a gyerekeket, odaadó, türelmes apa, aki valódi példakép lehet a csemetéi szemében.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés