Connect with us

Hirdetés

technokrata

Autóbérlés Budapesten városi cirkáláshoz

LifeStyle

Autóbérlés Budapesten városi cirkáláshoz

Autóbérlés Budapesten városi cirkáláshoz

Bár Budapest tömegközlekedése átszövi a város egészét, sok helyzetben mégis kedvezőbb lehet az autós közlekedést választani. Cikkünkben bemutatjuk, melyek a városi cirkálás legfontosabb előnyei és lépésről-lépésre ismertetjük az autóbérlés folyamatát.

Autóbérlés előnyei budapesti közlekedéshez

A tömegközlekedés kedvező díjazású és jól lefedi a főváros egészét. Az autóbérlés Budapest területén mégis sok szempontból előnyös lehet. A következő pontokban bemutatjuk, melyek az autós közlekedés legnagyobb előnyei a fővárosban.

1. Komfort

Az autós közlekedés egyik legnagyobb előnye a fokozott kényelem. A gyakran zsúfolt és zajos tömegközlekedési eszközzel szemben az autó kellemes alternatívát jelent. Az autóban forró nyári napokon kellemesen hűssé, míg a fagyos téli időszakban meleggé varázsolhatod az utasteret.

2. Gyorsaság

Habár, a csúcsidőszakokban olykor gyorsabban lehet tömegközlekedéssel vagy kerékpárral haladni, általában autóval azért mégis gyorsabb utazni. Ha kevés időt töltesz a városban és szeretnéd maximalizálni a városnézést vagy, ha időszűkében vagy és sok feladatod van, akkor válaszd az autóbérlést.

3. Egyszerű szállítás

Nincs kedved a nagybevásárlást követően a metrón utazni? Nagyobb bútort vagy hangszert vásároltál és nem érhető el házhozszállítás a boltban? Ilyen esetekben, jelentős segítséget jelenthet egy nagyobb rakterű autó, esetleg egy kisteherautó.

4. Rugalmasság

Tartasz attól, hogy lekésed az utolsó járatot? Rengeteg átszállással tudsz csak a kiszemelt úticélodhoz eljutni? Az autós közlekedés során nem kell menetrendhez vagy egy adott útvonalhoz igazodni. A nagyobb fokú rugalmasság miatt egyéni igényekre szabható az útiterv.

Autóbérlés lépésről-lépésre

A fentiekben megismerhetted a budapesti autós közlekedés legfontosabb előnyeit. Most megmutatjuk, hogyan bérelhetsz percek alatt autót online a Schiller Rent kínálatából.

1. Online foglalás

A leggyorsabb autóbérlési módszert az online foglalás jelenti, ennek lépései:

  1. Menj a Schiller Rent főoldalára!
  2. A „Foglalás indítása” menüben válaszd ki az autó felvételének helyét. Amennyiben a leadás helye eltérő, ezt is megadhatod.
  3. Válaszd ki a felvétel és a leadás időpontját!
  4. Ezt követően, válaszd ki, melyik kategóriából szeretnél autót választani! Városi cirkáláshoz a kisautók jelentik a legjobb döntést!
  5. Majd kiválasztható az azonnali fizetés, amely kedvezményt biztosít, vagy pedig a későbbi fizetés. Továbbá, olyan extra szolgáltatások közül is lehet választani, mint a gyerekülés, a GPS navigáció vagy másodvezető lehetősége!
  6. A foglalás részleteiről email üzenet érkezik minden esetben.

2. Személyes foglalás

Online foglalás helyett, inkább személyesen szeretnéd kiválasztani a bérelt gépjárművet? A Schiller Rent-nél erre is van lehetőséged az alábbi budapesti irodákban:

Reptéri iroda

  • Cím: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Terminal 2B
  • Nyitvatartás: minden nap 08:00 – 20:00

HQ Iroda

  • Cím: H-1044 Budapest, Váci út 119/C
  • Nyitvatartás: hétköznap 08:00 – 16:00

Belvárosi iroda

  • Cím: 1133 Budapest, Dráva utca 17.
  • Nyitvatartás: hétköznap 08:00 – 17:00

autóbérlés Budapest Schiller Rent

Schiller Rent: autóbérlés mindenki számára

A Schiller Rent a Car 2007 óta van jelen a piacon. Kiemelkedő méretű (jelenleg időszakosan több, mint 500 járműből álló) flottájával minden nap arra törekszik, hogy az autókölcsönzésben is minél magasabb szintű szolgáltatást nyújtson Magyarországon, üzleti és magán ügyfelek részére egyaránt. A vállalat kimagasló teljesítményéről tanúskodnak az ügyfelek által adott díjak is:

  • Discover Car: Excellent Car Rental Service Award – 2019,2020 és 2021
  • Business Excellence, üzleti szállító kategória 2. helyezés – 2019
  • MAKSZ Kiváló Szolgáltató – 2019
  • A rentalcars.com által adott „Az év ügyfélkedvenc szolgáltatója” – 2018 és 2019
  • Az év csapata a Schiller Autó Családon belül – 2018
  • Business Excellence legjobb mobilitási szolgáltató (Közönségdíj) – 2021

Folyamatosan bővülő gépjárműparkukban a luxus felszereltségű modellektől, a takarékos autókon át, a kisbuszokig mindenki megtalálja a számára legalkalmasabbat, a flotta pedig az autópiac jelenlegi irányainak megfelelően hibrid, zöld és SUV járművekkel bővül. Minden autó rendelkezik magyarországi autópálya matricával, az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal, átlagéletkoruk 1 év, műszaki és esztétikai állapotuk szakszerűen gondozott.

Képek forrása: Schiller Rent


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés