Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arcplasztika helyett kíméletes kezelések

ráncfeltöltés arcfeltöltés plasztika

LifeStyle

Arcplasztika helyett kíméletes kezelések

Arcplasztika helyett kíméletes kezelések

Bőrünk fiatalsága csak időleges, hiszen a természetes öregedés hatására petyhüdté, kevésbé rugalmassá válik az idő múlásával. A külső hatások és az életmód befolyásoló tényezőként gyorsíthatja a folyamatot.

Sokak számára elfogadhatatlan, hogy külsejükben drasztikus változások mennek végbe, így önbecsülésük, önbizalmuk növelése érdekében plasztikai vagy orvos-esztétikai beavatkozásokat vesznek igénybe. Nézzük az ezek közötti különbségeket!

Műtét vagy kezelés?

A plasztikai sebészek által végzett műtéti beavatkozások esetében nagy a kockázata a szövődményeknek, esetenként felesleges a bonyolult eljárás alkalmazása. A hosszú felépülési idővel járó és fájdalmas arcplasztikai kezelések helyett érdemesebb orvos-esztétikai beavatkozásokat választani.

Az Aesthetica Orvosi Központban az arcfeltöltés és a ráncfeltöltés többféle variációja közül választhatunk, melyek mindegyike korszerű technológiával segíti bőrünk megfiatalítását. A különböző beavatkozások közül három eltérő technikát mutatunk be.

Hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés

Az egyik legkíméletesebb kezelés, hiszen a szervezetünkben természetes módon is előforduló hialuronsav segítségével történik az arcfiatalítás. Többféle eredménye is lehet a kezelésnek, elsősorban az arcon található ráncokat csökkenti, így régi önmagunk mosolyoghat vissza a tükörből a kezelések után.

Látványos eredményeket nyújt, hiszen a mélyebb ráncokat is feltölti, volumenizáló hatású. Kisebb arcplasztikára is képesek lehetünk a kezelés által, mivel az arc könnyen formálható. A befecskendezett hialuronsav a járomív és az orca kiemelésére is lehetőséget biztosít. Akár másfél évig eredményes lesz a kezelés.

Ránckezelés bo-tox injekcióval

Sokan ódzkodnak ettől az eljárástól, mert úgy vélik, hogy elvesztik a mimikájukat a befecskendezett anyagok hatására. Azonban csak a ráncok megfeszüléséért felelős izmok működését gátolja, más izomra nincs hatással. Az injekciós kezelés hatékony és látványos eredményeket hoz, akár 10-15 perc alatt.

Az előző eljáráshoz hasonlóan alkalmas az arc formázására, általa keskenyíthető az arcforma. A nyak és dekoltázs bőrén szintén alkalmazható megoldás. Ennél a kezelésnél is legalább másfél évig élvezhetjük a hatásosságot.

Szálbehúzás

Azok számára ajánljuk a szálbehúzás technikájával végzett beavatkozást, akik műtét nélkül szeretnének liftinghatást elérni. A kezelés hatása akár 1,5-2 évig is látványos, ennek fokozása érdekében hat hónap után ismételhető. Más típusú kezelésekkel kombinálva fiatalos külsőnket még inkább visszakaphatjuk.

A szakorvosok által végzett beavatkozás maximum egy órát vesz igénybe, mely után azonnal haza is térhetünk az otthonunkba. Bőrünk nem fog hegesedni a kezelést követően, mert vágás nélkül helyezik be a 100%-ban bio-kompatibilis, felszívódó szálakat. Mivel saját kollagéntermelésünk növekszik, így a szálak felszívódása után sem ereszkedik vissza arcbőrünk.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés