Connect with us

technokrata

Miért praktikus automata ajtó beszerelése a kisebb üzletek számára?

FAAC automata ajtók

LifeStyle

Miért praktikus automata ajtó beszerelése a kisebb üzletek számára?

Miért praktikus automata ajtó beszerelése a kisebb üzletek számára?

A bevásárlóközpontok, üzletek átlátható üvegfelületein keresztül kiszűrődő fények hivogatóan csábítják betérésre a vásárlókat. Az automata ajtók szinte már valamennyi nagyobb üzletházban megtalálhatóak, ezek megléte a vevők részéről elvárásként jelentkezik.

Kisebb boltok tulajdonosainak szintén érdemes az automata ajtók beszerelésén elgondolkodni, hiszen ezzel az újítással máris nagyobb bizalmat keltenek vásárlóikban. Az önműködően nyíló ajtó belépésre invitál, még a hezitálók sem lépnek vissza, inkább kíváncsian belépnek és körbejárják az üzletet. Az automata ajtók további előnyeit szeretnénk bemutatni, ezzel is megkönnyítve az Ön számára a döntéshozatalt.

Biztonság és védelem

Az ajtónyitás gördülékenysége mellett az áruházaknak nagy figyelmet kell fordítaniuk a biztonságra. A FAAC Hungary Kft. által forgalmazott FAAC automata ajtók biztonsági üveggel ellátottak, így az alapvető védelem már rendelkezésre áll az ajtók beszerelésekor. Természetesen ez fokozható különböző fóliák felragasztásával, mint például az UV-védelemmel ellátott verzióval, mely az épületen belüli anyagfáradást csökkenti.

Amennyiben padlósínnel egészül ki az automata ajtó, úgy a befeszítéses betörésektől sem kell tartanunk, mivel ez meggátolja az ilyen típusú behatolás lehetőségét. További előnye a FAAC automata ajtóinak, hogy ha a dolgozók lopást észlelnek, egy távirányító segítségével azonnal le tudják zárni a kijáratot, így a tolvaj nem menekülhet az intézkedésig.

A FAAC automata ajtók az esetleges áramkimaradás miatt sem lesznek működésképtelenek, hiszen saját akkumulátorral is rendelkeznek. A füstelvezető rendszerhez hozzákapcsolva tűz vagy füst keletkezésekor az ajtók önműködően kinyílnak.

Higiénikus bejárat

A vásárlók számára a higiénia napjainkban központi kérdéssé vált, így az automata ajtók iránti bizalom előterébe került. Azzal, hogy a be- és kijutás mozgásérzékelők segítségével történik, így a vevőknek nem szükséges az ajtóhoz hozzáérniük olyan pozitívum, mely bizalmat ébreszt és az Ön üzletének is előnyére válhat a versenytársakkal szemben.

Az automata ajtó energiát takarít meg

A napjainkban bekövetkezett energiaválság a cégeket is nagymértékben érinti, ezért az energiatakarékos megoldások kiválasztása került előtérbe. Az automata ajtók használatával a hűtési és a fűtési költségeken tudnak a vállalkozások spórolni, hiszen az irányított idejű ajtónyitás megakadályozza, hogy a bolt területe nagyobb mennyiségű hőt vagy hűvös levegőt veszítsen. További költség takarítható meg, ha a bejáratnál szélfogót alakítanak ki, ezzel szinte azonnal érzékelhető a különbség.

Megbízhatóság

A FAAC automata ajtók megbízhatóságát jól mutatja, hogy a nagyobb bevásárlóközpontok, áruházak, mint például a TESCO, OBI, STOP-SHOP üzletekben is ilyen típusú ajtók kerültek beszerelésre. A napi akár 2-3000 ajtónyitást gördülékenyen és hibamentesen végző berendezések kisebb forgalmú áruházakban, boltokban akár 12-15 évig fognak megbízhatóan működni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu