Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te tudtad, hogy az elektromosságnak fontos szerep jut a hálószobában is?

elektroszex

LifeStyle

Te tudtad, hogy az elektromosságnak fontos szerep jut a hálószobában is?

Te tudtad, hogy az elektromosságnak fontos szerep jut a hálószobában is?

Nem, most nem kifejezetten a hangulatvilágításra gondolunk, bár ez is sokat tud adni az élményhez. Most inkább arra célzunk, hogy a testedet átjáró feszültség okozza végül az extázist, az organzmust, amikor eljutva a csúcsra megkönnyebbülsz.

De mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, hogy ezt a feszültséget saját magad is tudod generálni az elektroszex segítségével? Amikor a belőlük származó elektromosság a bőrödhöz érve kifejezett nemi izgalmat okoz. Te hallottál már erről a roppant izgalmas lehetőségről? Nézzük a részleteket!

Hogyan képzeld el az elektroszexet?

Bár ma már egész széles kör rendeli magának a Pajkos Pajtás elektroszex kellékeit, korábban inkább csak a BDSM hívei alkalmazták ezeket az eszközöket. Szerencsére ma már egészen elterjedtté kezd válni, hiszen nem feltétlenül kell fájdalmat okozni vele, bár a legtöbb ember azért szereti feszegetni a határokat.

Szinte minden típusú játékszer esetében megtalálhatod az elektromos változatot is, így az elektropántok, csipeszek, análizgatók, műpuncik és dildók a már ismert formában, némi elektromos impulzussal turbózva simán vállalhatóak. Ahogy azt már megszokhattad, bátran használhatod ezeket az eszközöket egyedül, de akár párban is, ahogy a helyzet kívánja, no és persze úgy, ahogy te magad szeretnéd.

Persze érdemes először csak egy elektroszex kellékel kezdeni, és ha osztatlan sikert arat az elektromosság a hitvesi ágyban is, akkor nyugodtan válogathattok a további eszközök közül.

Milyen óvintézkedésekről gondoskodj?

Mivel az elektromosság alapvetően nem játék, ezért különösképp oda kell figyelni néhány biztonsági előírásra. Az első és legfontosabb, hogy szívbetegek, pacemaker eszközzel rendelkezők semmiképpen se használják, sőt, még egészséges emberek esetében is inkább az alsótesten javasolt az alkalmazása, hogy nehogy gondot okozzon a szív működésében!

Ha korábban még nem használtál ilyen jellegű eszközöket, akkor mindenképp egy kevésbé érzékeny területen, például a karodon tégy egy próbát, hogy hogyan reagálsz az ingerlésre! Ha minden rendben van, akkor mehetsz az érzékenyebb területekre is.

Fontos, hogy a minél intenzívebb élmény érdekében vizes, és nem olajos bázisú síkosítót használj, az olajos ugyanis semlegesíti az elektromos szexkellékek hatását!

Csak az jó, ami mindkettőtöknek örömet szerez!

Mint minden szexuális jellegű tevékenység esetén, úgy azt elektroszex esetében is fontos szem előtt tartani, hogy csak az a jó, csak az az elfogadható, ami mindkét félnek az. Ehhez persze nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és másként érzékeli a különféle ingereket. Ha viszont kellőképp odafigyeltek egymásra, akkor egészen biztosan olyan örömökben lesz részetek, amelyet még korábban sosem tapasztaltatok.

Dobjátok fel a hálószobát némi elektromossággal, és vibráljon a levegő is, ahogy egymás társaságát élvezitek!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés