Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy isteni street food jöhet?

street food szeged

LifeStyle

Egy isteni street food jöhet?

Egy isteni street food jöhet?

Mindenkit kicsinál a nyári kánikula. Nincs olyan ember, aki ne arra vágyna, hogy amint lehet, valami árnyékos, szellős helyen fújja ki magát, miután percekig a tűző napon gyalogolt, dolgozott vagy épp az extrán tömött tömegközlekedési eszközön zsúfolódott hering módjára.

Ilyenkor persze még enni is alig akad kedve az embernek, inkább a szomjoltó hideg italokat fogyasztja mindenki. De nyilvánvalóan enni azért kell, hogy legyen erőnk az esti koncerthez, a strandoláshoz vagy a kerti partikhoz. A Pizza Szeged street food kínálata ilyenkor tökéletes megoldást jelenthet.

Van kedved a konyhában főni?

Nem, nem gépeltük el. Aki ugyanis nyáron a rekkenő hőségben nekilát főzni, az egyrészt meg fog főni a konyhájában, másrészt pedig egy hatalmas hős.

Ha viszont mégis úgy gondolnád, hogy egy-egy napon nem veszed fel a kötényt, akkor hagyd a profikra a hősködést.

Ülj le a kertedben vagy a teraszodon, nézd át az étlapot, és rendeld csak azt, amit a szemed és a hasad a legjobban megkíván. De persze ha érzel magadban elég erőt, el is sétálhatsz venni egy klassz kis street food kaját, és Szeged valamelyik hangulatos, hűs zugában nyugodtan el is fogyaszthatod. De várjunk csak! Mit is? Mutatjuk, milyen isteni street foodok közül válogathatsz!

Kerüld a nagyon nehéz ételeket!

Amikor beüt a nagy hőség, és tombol a kánikula, senki sem vágyik nehéz ételekre. A körömpörköltet és a csirkepaprikást hagyd meg az őszi-téli szezonra, amikor ismét lesz kedved valami nehezebb, zsírosabb ételt magadhoz venni.

Amíg viszont a hőség kínoz, válassz az alábbi street foodok közül! Te inkább hamburgeres vagy gyros-os vagy? Bármit is felelsz, nem maradsz éhen.

Mára már a hagyományos hamburgeren túl kérhetsz baconnel és lilahagyma lekvárral, jalapeno paprikával és cheddar sajttal, camambert-rel vagy coleslaw salátával turbózott szendvicset, ami mellé választhatsz sima vagy édesburgonyából készült hasábot.

Ha viszont a markánsabb ízvilág vonz, a jó csípősen elkészített fűszeres gyrost ajánljuk neked.

Láthatod hát, van bőven választék a klasszikus magyar konyhán túl, és ha esetleg útközben tör rád az éhség, akkor sem kell gyatra minőségű péksüteményekkel vagy épp lángossal csillapítanod az éhséged.

Üres hassal sehova se menj!

Rutinos partiarcok biztosan mondták már neked is, hogy üres hassal soha nem szabad buliba menni, nincs ez másként nyáron sem. Ha nem eszel rendesen, elég egy-két koktél, és már véget is ért az éjszaka. Ugye te sem szeretnél lemaradni a jó bulikról, a fantasztikus koncertekről vagy épp a fesztiválélményekről?

Természetesen ugyanez igaz a frissítő, szigorúan alkoholmentes italokra! Nélkülük soha ne indulj el, illetve ha ételt rendelsz a Pizzafutár Szegedtől, akkor mindenképp válassz mellé vizet vagy üdítőitalt is!

Üres hassal, szomjasan sehova se menj!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés