Connect with us

technokrata

Fényképtartó képkeret, mint design elem? Miért ne?

fényképtartó képkeret

LifeStyle

Fényképtartó képkeret, mint design elem? Miért ne?

Fényképtartó képkeret, mint design elem? Miért ne?

Ha unod, hogy az albumod lapozgatod és csak elrejted bennük a jobbnál jobb képeket, esetleg szeretnéd feldobni a lakást, akkor miért nem szerzel be néhány pofás kis fényképtartó képkeretet?

“De ezek annyira sablonosak!” – gondolhatod magadban. Nos, ha valóban így érzed, akkor még nem láttál igazi lakberendezési kiegészítőket, merthogy a minőségi darabok ekként is funkcionálnak.

Tarts velem és válogass kedvedre!

Kiemelkedő formák és színek

A mai modern képkeretek tulajdonképpen dekorációs tárgynak is minősülnek, hiszen a mutatós darabok rögtön vonzzák a tekintetünket. A Designmarket fényképtartó képkeret kínálatában például bármilyen stílusú változattal találkozhatunk.

Manapság a kereskedelem a kreativitás korát éli. Semmi nem elég jó, ami nem a vevők igényeihez igazodik, és persze ez a lakberendezés területén sincs másképpen. A tervezők igyekeznek játszani a színekkel, a formákkal, és számos 3D-s megoldással is előrukkolnak.

Ennek köszönhetően búcsút inthetsz a hagyományos szögletes termékeknek, hiszen a lekerekített szélű vagy kör alakú képtartók foglalták el a helyüket. A 3D-s darabok a polcon, a komódon, az asztalon egyaránt elférnek.

Amikor sok képet szeretnénk közszemlére bocsátani

Ha úgy gondolkodunk, hogy egy komplett montázst szeretnénk készíteni a lakásba, akkor nem éppen az a legjobb ötlet, hogy házilag összeeszkábálunk valamit, hiszen ennél sokkal jobb lehetőségeink vannak. A Designmarket lakberendezési webshopban olyan képtartókra bukkanhatunk, amelyekben akár 25-30 fotó is kényelmesen elfér.

Ezek között akadnak zsinóros és egyben csipeszes változatok, illetve náluk elegánsabb, kollázs kialakítású, sárgaréz színű kerettel ellátott darabok. Szintén találkozhatunk asztali verziókkal is, habár ezeken már csak 6-7 kép helyezhető el.

Végül, de nem utolsósorban kiemelheti a helyiséget egy-egy, a lépcső fölé akasztható, függő produktum.

Ha valami egyedire vágyunk

A különleges, nem mindennapi keretek közé sorolható a FOTOFALLS nevezetű asztali fényképtartó. Ez leginkább egy fára emlékeztet minket, ami csinos kis csiptetőkkel rendelkezik.

Amennyiben csupán egyetlen képnek keresünk keretet, akkor ugyancsak jó megoldásnak tűnhet az Umbra asztali, világítós darabja.

Most pedig jöjjön egy igazán egyedi produktum! Azt mondják, hogy az ember sokkal jobban örül olyan ajándéknak, amihez van valamiféle érzelmi kötődése. Egy koncerten viselt ruhadarab, egy híresség vagy egy focista által aláírt mez, póló is kitehető a falra. Miért ne? Csupán egy mez alakú képkeretre lesz szükségünk és T-FRAME-MEDIUM éppen ebben segít nekünk. Szem nem marad szárazon egy ilyen “csodakeret” láttán!

Látod? Nem kell mindig a tömegtermékeket megvenned, ennél sokkal izgalmasabb is lehet a fotók kihelyezése, legalábbis akkor biztosan, ha a lakásdekorációs változatok mellett döntesz!

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés

Hirdetés

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu