Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándék férjek számára

férj póló

LifeStyle

Ajándék férjek számára

Ajándék férjek számára

Amikor ajándékozunk, akkor mindenki szeretne valami igazán praktikusat és hasznosat adni a másik számára. Olyan meglepetést keresünk, amit az illető akár évek múlva is használni tud, nemcsak pár óráig tud neki örülni. Már csupán az a kérdés, hogy melyik a legjobb választás egy férj számára? Mi az, amivel biztosan nem lőhetünk mellé? Ebben a cikkben adunk pár tippet, miben érdemes gondolkodni!

Meglepetések férjeknek

Sokszor merül fel a kérdés a feleségekben, hogy vajon mi a legjobb megoldás egy ünnep alkalmával a férjük számára ajándéknak. A legtöbb esetben a szokásos dolgokat már rég kilőttük, így egy idő után már nagy gond tud lenni az ajándék megtalálása.

A Pamutlabor Pólónyomda férj pólói azonban remek választások lehetnek, ha már nem tud mit kitalálni. Ezek nemcsak humorosak, hanem hasznosak, hiszen ruhára mindenkinek szüksége lehet. Próbáljon meg olyat találni, amit akár a hétköznapokban is szívesen viselne, így nemcsak otthon csal mosolyt az arcára, ha meglátja benne.

A “Vigyázat, van egy őrült feleségem, és nem félek használni” nemcsak az urak számára lesz vicces, hanem bizony bárkinek, aki meglátja őt benne. A másik kedvelt típus a “Szeretem a főnököm, mármint a feleségem” szöveggel ellátott darab, ami szintén hasonló érzést válthat ki az emberekből. Ezek mellett azonban számos olyat találni, ami bármilyen alkalomra hasznos tud lenni.

Feliratkozásos doboz

A hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendenek a feliratkozás alapú dobozok, amikben különféle termékek találhatóak. Ezekből létezik már az urak számára kifejlesztett változat is, ami havi rendszerességgel érkezik.

Található benne például borotva, hab, arcszesz és számos olyan dolog, aminek a férfiak hasznát veszik a mindennapokban. Emellett léteznek ételekkel és italokkal kapcsolatos dobozok, finomságokkal tűzdelt változatok, illetve kiskedvenceknek való nasikat tartalmazó verziók egyaránt.

Ez tehát egy igen praktikus meglepetés abban az esetben, ha már nem tud mit kitalálni. Havi rendszerességgel fog érkezni a férj számára valami apróság, amit örömmel fogad majd. Minden hónap olyan lesz, mint egy ünnep.

Telefontok bornyitóval és öngyújtóval

Ha mindez még nem lenne elég, akkor itt az ideje elgondolkodni egy olyan okostelefont tartóról, ami nemcsak arra szolgál, hogy megvédje a mobilt. Manapság ugyanis már kapható olyan tok, amit öngyújtóval vagy éppen bornyitóval szereltek fel.

A többfunkciós védelmi eszköz végre nemcsak jól néz ki, hanem igen hasznossá válik a mindennapok során. Ez olyan férfiaknak is remek ajándék, akik nem szeretik az elektronikai dolgokat, nem akarnak szerelni, viszont dohányoznak vagy szívesen fogyasztanak valamilyen alkoholt.

Nem lehetetlen tehát a férjének hasznos meglepetést találni, viszont tényleg alaposan meg kell fontolni, nehogy egy olyan terméket vásároljon, amiből már legalább három van neki.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés