Connect with us

technokrata

Öt okosóra: ajánlat 2022-re

magyar okosóra ajánlatok 2022

LifeStyle

Öt okosóra: ajánlat 2022-re

Öt okosóra: ajánlat 2022-re

Sok kütyünk van 2022-ben, és ezek közül az utóbbi néhány év kedvence az okosóra. Minden valamirevaló gyártó kijött már számtalan modellel. Szinte lehetetlen feladatra vállalkozik az, aki ezek között rendet szeretne vágni, mi most mégis erre teszünk kísérletet: utánajárunk, hogy mik a legjobb magyar okosórák 2022-ben.

Smartic NEO 2

Még 2021 végén érkezett meg a Smartic modellje, mely a legjobb magyar okosórák között helyet érdemel. A menüje teljesen magyarított, az óra vékony, prémium hatású, az IP68-as minősítés szerinti vízálló tokozásban található. A bónuszok sora itt nem ér véget: találunk az eszközön mikrofont és hangszórót is, azaz a készüléket használhatjuk hívások indítására vagy fogadására is feltéve, hogy össze van kötve egy Android vagy iOS rendszerű telefonnal.

Természetesen mutat értesítéseket, vannak benne aktivitásszenzorok, különféle sport-üzemmódok, és persze pulzusmérő is.

FUSE Pro

Ez az okosóra tudja, hogy a szimpla kihangosítás, értesítés-kezelés kevés, ha ki akar tűnni a tömegből. Ezért tettek bele SIM-foglalatot is, azaz önállóan képes hívások indítására és fogadására is, ráadásul – ami szintén ritkaság SIM-foglalatos eszközök esetében – megkapta az IP67-minősítést is, azaz vízbe meríthető. A GPS-vevő miatt sportolás közben is jól használható, pontosan méri a sebességet és a megtett távolságot is.

Smartic Ria

Mindannyiunknak eltérőek az igényeink, ha okosórákról van szó, a Smartic Ria például azoknak – a legtöbbször női – felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyönyörű kijelző, az ultravékony, minőségi kialakítás és az egyszerű használat. Rengeteg óralapot tölthetünk le rá, de saját fényképből is bűvészkedhetünk egyet magunknak. A menüje könnyen használható, és akár 5-7 napot is kibír egy töltéssel. Cserébe a funkcionalitása nem kiemelkedő, de az értesítéseket kezeli, a hívásokat jelzi, pulzust is mér, és sokféle sporttal is elboldogul. Ha a külcsín számít, kitűnő választás lehet.

Smartic Q4

Ez a modell magyar menüvel, sportos, vízálló kivitellel hódít, és ha Michael Knightot szeretnénk játszani a KITT-ből, ez az óra segíthet nekünk: beépített mikrofonja és hangszórója segítségével a kihangosítás is elérhető.Természetesen működik iPhone-okkal vagy androidos modellekkel is, van benne lépésszámláló, pulzusmérő, és az értesítéseket is kezeli.

Q4 Max

Ennek a modellnek is van egy megkülönböztető tulajdonsága: hatalmas, 1,78 hüvelyk átmérőjű, nagyfelbontású kijelzővel bír, amit rendszerint csak drágább eszközökön látunk. Bár a hívásokat és az értesítéseket jelzi, sajnos telefonálni nem lehet vele, cserébe találunk rajta lehetőséget a pulzus mérésére, a napi aktivitásunk követésére, és segít sporttevékenységünk rögzítésekor is. Hiába hatalmas a kijelzője, akár hét napig is bírja töltés nélkül, valamint IP68-as, vízálló minősítést is megkapta.

Az okosórák mára sokkal elérhetőbb árú kiegészítők, mint akár öt éve voltak, széleskörű funkcionalitásuk pedig mindenki számára hasznossá teszik őket, mindenki találhat olyan modellt, amely az ő igényeire van szabva.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés

Hirdetés

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu