Connect with us

technokrata

Többrészes vászonképek egyedi dekorációként

vászonkép

LifeStyle

Többrészes vászonképek egyedi dekorációként

Többrészes vászonképek egyedi dekorációként

Költözés előtt állsz, netán éppen most verted be az első szöget az új otthonodba? Tanácstalan vagy a dekorációt illetően? Készíttess egyedi, többrészes vászonképet, mely garantáltan feldobja az üres falfelületeket bármilyen otthonban!

Miért pont vászonkép?

A hagyományos, nyomtatott fotókkal ellentétben nem fotópapír, hanem egy valódi vászon ad otthont a fényképeknek. Különleges technika alkalmazásával egy még különlegesebb nyomtatóval készíthetőek a vászonképek. Előnyük, hogy rendkívül jó minőségűek, ezért hosszú évtizedekig megőrzik színeiket, emellett karcmentesek, igen könnyen tisztíthatóak, és a pornak is remekül ellenállnak.

A hagyományos képkeretekkel szemben a vászonképek nem simulnak a falhoz, hanem domború mivoltuknak köszönhetően akár oldalról is jól látszanak. Nem csillan meg rajtuk a fény, így a lakás bármely pontjára elhelyezhetőek.

Mi mindenből készülhet vászonkép? Szinte bármiből! Legyen szó a kedvenc családi fényképedről, egy motiváló idézetről vagy egy absztrakt festményről, a határ a csillagos ég – na meg a megfelelő képminőség.

Remekül variálhatóak, hiszen akár többrészes változatban is megrendelhetjük őket. Rögzítésük rendkívül könnyű, és képkeretet sem szükséges vásárolni hozzájuk.

Látványos, többrészes vászonképek

Ha otthonodban van egy nagy, üres falfelület, amely valami miatt nehezen dekorálható, esetleg úgy érzed, nincs meg a tökéletes dísz, akkor próbáld ki a vászonképet! Mérettől függően akár egy többdarabos montázs valódi luxusgaléria hatását kelti majd otthonodban.

A mintától függően pedig akár folytatólagos mintát szeretnél (tehát egy grafikát több részbe vágva), vagy több különálló képet, a végeredmény garantáltan lehengerlő lesz. A többrészes vászonképek nagy előnye, hogy nem keltenek túlzsúfolt hatást, különösen akkor, ha folytatólagos mintáról van szó.

Ellenkező esetben sem kell aggódni, csupán érdemes okosan megválasztani a színeket vagy motívumokat, hogy azok harmóniában legyenek egymással. Keltsd életre kedvenc fotódat vagy grafikádat csodás vászonkép formájában a vaszonkep.hu segítségével!

Fontos tudnivalók a tervezéshez

Akár egyedülálló, akár többrészes vászonképet rendelnél, érdemes arra törekedni, hogy a kiindulásként szolgáló képfájl minél élesebb legyen! Fontos a nagy felbontás, hiszen így lesz élőben is színes, élénk és éles, akár egy festmény.

A mintát bármennyi részre szétbonthatod, a méreteket pedig a falfelülethez igazítsd, hogy biztosan legyen elegendő hely a képeknek! Így azt javasoljuk, legelőször mérd le az általad kiválasztott falfelületet, hogy felmérd a pontos elérhetőséget!

Vászonkép rendelése esetén válaszd a vaszonkep.hu szakértelmét, minőségét és megbízhatóságát! Dekoráld otthonod egyedi fényképekkel, és keltsd életre legboldogabb pillanataid tartós és látványos vászonképek formájában!

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu