Connect with us

Hirdetés

technokrata

Xiaomi robotporszívó szerviz: értékesítés és javítás egy helyen!

Xiaomi robotporszívó roborock s5 max

LifeStyle

Xiaomi robotporszívó szerviz: értékesítés és javítás egy helyen!

Xiaomi robotporszívó szerviz: értékesítés és javítás egy helyen!

Miután óriási technológiai újdonságok mentek végbe a termékkategórián belül, egyre többen szeretnének maguknak robotporszívót vásárolni otthonra. Az egyik legjobb ár-érték arányt ebben az ágazatban pedig már évek óta a Xiaomi képviseli, akik rendkívül széles termékkínálattal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sokan azonban még mindig tartanak egy kicsit a kínai gyártó termékeitől, és nem is annyira a teljesítmény, mint inkább a javíthatóság, az alkatrészellátás, a magyar szervizháttér miatt. Ezt a problémát szeretné áthidalni a robotporszivoszerviz.hu, ahol nemcsak a termékek javításával, hanem már értékesítésével is foglalkozunk, így gyakorlatilag minden megtalálható egy helyen.

Xiaomi robotporszívó javítás

Általánosságban elmondható a Xiaomi robotporszívóiról, hogy szervizbarát kialakítással rendelkeznek, tehát a legtöbb alkatrészük cserélhető és javítható, nem kell meghibásodás esetén azonnal egy új termék megvásárlásán gondolkoznunk. További jó hír, hogy nemcsak garancián túli, hanem garanciális javításokra is fogadunk robotporszívókat, a szervizelés során pedig minden esetben gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

Hogy milyen elemei tudnak meghibásodni egy Xiaomi robotporszívónak? A cserélhető alkatrészek között tartjuk számon az alsó főkefét és az oldalkefét, a HEPA szűrőt, de a ventilátor motort, az akkumulátort, illetve természetesen a távolságérzékelőt is. Probléma esetén ezek az alkatrészek kivétel nélkül cserélhetők.

Xiaomi robotporszívó karbantartás

A javítás mellett természetesen karbantartási munkálatokat is ellátunk a Xiaomi robotporszívóival, ha az ügyfél részéről ilyen igény merül fel. Ezen a téren a legfontosabb az általános belső tisztítás mellett az, hogy legalább a kefék és a szűrők rendszeres időközönként cserélhetők legyenek.

Ehhez nemcsak megfelelő minőségű alkatrészeket tudunk biztosítani – így azok is bizalommal kereshetnek minket, akik saját maguk cserélnék ki ezeket az elemeket –, hanem mindezt raktárkészletről, gyors kiszolgálással. Tisztítás, karbantartás, felújítás, szoftveres frissítés esetén tehát keressen minket bizalommal!

Xiaomi robotporszívó forgalmazás

Amennyiben még nincs robotporszívónk, de mindenképpen a Xiaomi kínálatából szeretnénk választani magunknak, mindehhez pedig fontos nekünk a megbízható háttér, illetve a garancia, akkor szintén állunk az érdeklődők rendelkezésére, hiszen nagy raktárkészletről tudjuk biztosítani a gyártó kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termékeit.

A belépő szintű eszközöktől kezdve olyan többszörös tesztgyőztes és elképesztő teljesítményt kínáló felsőkategóriás robotporszívók közül válogathatnak nálunk a vásárlók, mint a minden téren makulátlan Roborock S5 Max, vagy a porszívózásban és felmosásban egyaránt kiváló Roborock S6 MaxV.

Szervizfutár szolgálat

A járványhelyzethez igazodva, illetve a vidéken élőkre gondolva letettük szervizfutár szolgáltatásunk alapjait, aminek jóvoltából nemcsak a vásárlást, hanem a robotporszívó javíttatását is megoldhatjuk úgy, hogy ki sem kell lépnünk a lakásból.

Csak töltse ki a kapcsolódó űrlapot, rendelje meg a futárt, csomagolja be a problémás terméket, majd miután felmértük a hibát és egyeztettük a költségeket, ugyanilyen formában visszaküldjük megjavított robotporszívóját, hogy azt ismét mielőbb munkára foghassa.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés