Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan kapcsolható össze a sport Hévízzel?

Hévíz Európa Fitt mozgás, kerékpározás

LifeStyle

Hogyan kapcsolható össze a sport Hévízzel?

Hogyan kapcsolható össze a sport Hévízzel?

Hévíz egy olyan idegenforgalmi központ, ahol minden korosztály megtalálja a számára ideális programot. Mind az aktív, mind a passzív pihenés pillanatait támogatják a városban fellelhető speciális szolgáltatások.

Az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztály szívesen válogat a mozgalmasabbnál mozgalmasabb aktív programok között, a hévízi terápia pedig hatékonyan támogathatja a sportos, aktív életmód hosszú távú megőrzését.

Egészségközpontú üdülés

A Hévízi-tó és a tradicionális gyógyászat Hungarikum. Az Európa-szerte híres gyógyvíz nagy tömeget vonz minden évben.

A fürdőkúra részeként alkalmazható a súlyfürdő vagy a gyógyiszapos kezelés, masszázsok, elektro- és mozgásterápia, amelyek a szervezet öngyógyító mechanizmusait is serkentik. A gyógyvíz ivókútból való fogyasztása szintén “csodákra képes”.

A város neve mára egybeforrt az egészségmegőrzéssel és a rehabilitációval.

Orvos által ellenőrzött wellness, gyógyászat és sport

A hévízi Hotel Európa Fit**** wellness ajánlatai között mindenki megtalálhatja a hozzá illő terápiát.

Amatőr sport esetén fokozottan figyelni kell a prevencióra és a rehabilitációra. Az Európafit kifejezetten hobbi sportolók számára alkotott gyógyászati terméke erre épít, a kezelési metodikát Kuttor Csaba többszörös triatlon olimpikon, valamint Kövesi Gábor, volt Spartan nagykövet, akadályfutó versenyző, személyi edző is megerősítette.

Elmondásuk szerint ugyanis nagyon fontos egy-egy sérülés kezelése, ahogy az is, hogy orvosi diagnózist követően kezdődjön a személyre szabott gyógykezelés-sorozat.

Pusztán az egészséges és erős izomzat megőrzésében is fontos szerepet játszhatnak a hévízi programok, egy-egy kikapcsolódást elősegítő utazás, környezetváltozás, fürdőzés-szaunázás nagyban hozzátesz az egészséges életmódhoz.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés