Connect with us

technokrata

Innováció a sportban az Adidastól

adidas performance

LifeStyle

Innováció a sportban az Adidastól

Innováció a sportban az Adidastól

Az informatikai világhoz hasonlóan a sportban is folyamatos az innováció, még ha ez az átlag fogyasztó szintjére ritkábban is ér le. Sokan gondolhatják, hogy a cipő évtizedek óta ugyanaz, így most e témában szeretnénk eloszlatni a kételyeket, méghozzá az Adidas legújabb termékeinek segítségével.

Anyagok és formák

Az Adidas folyamatosan kísérletezik olyan anyagokkal, amelyek a teljesítmény javításában segítenek. Bár a futásra jobban ösztönző anyagokat még nem találták fel, a cipő struktúráját, kialakítását illetően komoly verseny folyik a legnagyobb gyártók között, melyet a profi sportolók igazán meghálálnak – az eredmények pedig az átlagos felhasználók örömére bekerülnek az új cipő kollekciókba.

Az Adidas Boost kollekciója hosszú évek óta segíti az atléták és futók felkészülését, valamint teljesítményét. Ennek legújabb változata az Ultra Boost, amely a cipő formatervezésének és anyaghasználatának olyan kombinációjára utal, amely a lépések következtében létrejövő lehető legtöbb energiát elvezeti, így kíméli viselőjét az ütődésektől.

A DNA-technológia pedig azt jelzi, hogy egy újgenerációs Adidas Performance kollekció cipői kiválóan alkalmazkodnak a viselői lábformájához, így akkor is kényelmes hordást biztosítanak, ha a megszokottnál szélesebb vagy éppen hosszabb a lábfejünk.

Együttműködések

Az Adidas cég a világ élvonalában jár partnerkapcsolatait illetően is. Csupán néhány nagyobb név, akikkel a vállalat az elmúlt években közösen alkotott termékeket:

  • Pharell Williams (énekes, zeneszerző, dobos és hangmérnök)
  • Stella McCartney (divattervező)
  • a Disney márka (Az együttműködés kapcsán ismert Disney-figurák jelentek meg az Adidas cipőkön.)
  • Electronic Arts (A híres játékfejlesztő, a FIFA focis videójáték-sorozat gyártója segítette az Adidast egy gyermekeknek szóló okoseszköz kifejlesztésében.)
  • Continental (Világszínvonalú gumigyár, amely speciális cipőtalpak kifejlesztésében vett részt.)

Ha a legújabb innovatív sportruházati cikkek érdekelnek bennünket, nézzünk körül a Footshop honlapján.

A fotó forrása: Footshop.hu

További LifeStyle

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu