Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számos új eszközzel bővült a Nikon termékpalettája

LifeStyle

Számos új eszközzel bővült a Nikon termékpalettája

a Nikon 2015. február 10-én bemutatta a D810A modellt, az első csillagfényképezéshez tervezett FX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A számos különleges funkcióval rendelkező fényképezőgéppel lélegzetelállító 36,3 megapixeles képeket készíthet a kozmoszról. A lenyűgöző D810A a nagyfelbontású Nikon mestermű, a D810 speciálisan módosított változata. Ez az újratervezett infravörös (IR) szűrőt tartalmazó, különleges D-SLR fényképezőgép négyszer érzékenyebb a hidrogén-alfa színképvonalra. Az új szűrő mellett a fényképezőgép rendkívüli ISO-érzékenysége és kiemelkedő felbontása, valamint számos speciális funkció a garancia arra, hogy a fotósok lenyűgöző részletességgel örökíthessék meg a mélyűr csodáit.

Nikon 2015. február 10-én bemutatta a D810A modellt, az első csillagfényképezéshez tervezett FX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A számos különleges funkcióval rendelkező fényképezőgéppel lélegzetelállító 36,3 megapixeles képeket készíthet a kozmoszról. A lenyűgöző D810A a nagyfelbontású Nikon mestermű, a D810 speciálisan módosított változata. Ez az újratervezett infravörös (IR) szűrőt tartalmazó, különleges D-SLR fényképezőgép négyszer érzékenyebb a hidrogén-alfa színképvonalra. Az új szűrő mellett a fényképezőgép rendkívüli ISO-érzékenysége és kiemelkedő felbontása, valamint számos speciális funkció a garancia arra, hogy a fotósok lenyűgöző részletességgel örökíthessék meg a mélyűr csodáit.

A mai napon a Nikon COOLPIX termékcsalád két új nagy zoomos, azonnali megosztási funkciót kínáló fényképezőgéppel bővült – a dönthető COOLPIX S9900 és a karcsú COOLPIX S7000 modellel.

A COOLPIX S9900 nagyméretű, 7,5 centiméteres, dönthető LCD-monitor ideális a kreatív komponáláshoz; segítségével egyszerűen fényképezhet a tömeg fölött tartott géppel, vagy akár alacsonyan tartva. A nagy teljesítményű 30x optikai zoom – amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval 60x-ra bővíthető – a részletesség és az egyszerűvé tett távolsági fényképezés új világát nyitja meg.

A karcsú COOLPIX S7000 egy remekül hordozható fényképezőgép, olyan 7,5 centiméteres LCD-monitorral, amely bármilyen fotózást egyszerűvé tesz még ragyogó napsütésben vagy gyenge fényben is. A 20x optikai zoomot akár 40x-re is bővítheti a Dynamic Fine Zoom segítségével – ideális megoldás arckifejezések, illetve távoli történések fotózásakor egyaránt.

Bejelentették emellett a vízálló termékcsalád két új tagját: a kalandbiztos COOLPIX AW130 és a bárhová elvihető COOLPIX S33 modellt – így még könnyebben megörökítheti a szabadtéri túráit és napsütéses élményeit, lenyűgöző minőségű fényképeken és teljes HD felbontású videókon.

A 16 megapixeles COOLPIX AW130 tökéletesen illeszkedik az Ön aktív életstílusához. Bárhová megy, nyugodtan magával viheti – akár 30 méterrel a víz alá is, emellett -10 C-ig fagyálló, illetve 2 m magasságból való leejtésig ütésálló. A közösségi élményekről sem kell lemondania: a fényképezőgép NFC-kompatibilis, és beépített Wi-Fi funkciót kínál.

A 13 megapixeles COOLPIX S33 még emlékezetesebbé teszi az ünnepeket és a mindennapokat. Végtelenül strapabíró, egyszerűen használható, és könnyedén tartja a lépést még a legkalandosabb útitervekkel is. Akár 10 méteres mélységig is merülhet vele, a Víz alatti arckeretezés funkcióval pedig a gép anélkül is képes észlelni az arcokat, hogy be kéne mennie a vízbe. Ütésálló 1,5 m magasságból való leejtésig, ellenáll akár -10 C-os hidegnek, emellett porálló – képes elviselni minden megpróbáltatást.

Bemutatkozott a nagy teljesítményű zoom funkciós COOLPIX P610, COOLPIX L840 és COOLPIX L340 modellt, amelyekkel megörökítheti a fontos pillanatokat csodás részletességgel. Az optikai zoomok teljesítménye egészen rendkívüli: a COOLPIX P610 esetén 60x, a COOLPIX L840 esetén 38x, a COOLPIX L340 esetén pedig 28x – és ezek mindegyike a duplájára bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. Ezek a modellek minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújtanak – a makrofotózástól a távoli tájak és az éjszakai égbolt fényképezéséig. A látványosan sikerült képeket azonnal meg is oszthatja – a COOLPIX P610 és a COOLPIX L840 beépített Wi-Fi-t tartalmaz, továbbá NFC-kompatibilis.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés