Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták a világ első 3D-s, 360°-ban rögzítő kameráját

LifeStyle

Bemutatták a világ első 3D-s, 360°-ban rögzítő kameráját

A Samsung Project Beyond új lehetőségeket hoz a virtuális valóság szemüvegek világába.

A Samsung lerántotta a leplet új kamerájáról, mely a Project Beyond nevet kapta. Az eszköz 360°-os szögben és 3D-ben rögzít mindent, így a virtuális valóság Gear VR szemüvegnek kiváló társa lesz a későbbiekben. A vállalat kutató részlegének vezetője, Pranav Mistry hozzátette, hogy ezzel egy egészen új irány nyílik videórögzítés terén.

A készülék 16 darab Full HD felbontású, extra széles optikával ellátott kamerát hordoz, mellyel gigapixel mennyiségű képpontot rögzít másodpercenként teljes környezetéről.

A Project Beyond nem csak egy koncepció, hanem egy működő eszköz, és a Gear VR-rel elmosódik a határ a virtuális valóság és a valóság között.

A vállalat elmondása alapján ez az első kamera, mely 3D-ben és 360 fokos szögben egyszerre rögzít és a felvétel mellett streamelni is képes.

A GoPronkat azonban még nem tudja helyettesíteni, hiszen nem mozoghat felvétel közben. Ezeken a részleteken kívül a Samsung minden feltett kérdésre kitérő választ adott, és gyakran hallhattuk a “top secret” kifejezést is. Reméljük nemsokára többet is megtudhatunk az innovatív termékről.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés