Connect with us

technokrata

Elindult a YouTube Music Key Beta

YouTubeMusicKeybeta-GooglePlayMusic

Kütyük

Elindult a YouTube Music Key Beta

A YouTube Music Key nem csak egy zenestreamelő szolgáltatás, jóval többet ajánl, mint versenytársai.

Csaknem egy évnyi pletykaözön után a Youtube végre bemutatta zenestreamelő szolgáltatásának beta verzióját, így végre új részletek kerültek ki a programról.

Alapvetően két részletben érkezik a szoftver. Mától már a webes és androidos felhasználók egy music hubot láthatnak az oldal menüjénél, melybe a különböző zenei ajánlások és lejátszási listák kerülnek a népszerű előadók és dalok mellett. Az iOS-es frissítésre sajnos még várni kell. Ez az első része az újdonságnak, mely ingyenes elérhető lesz mindenki számára, és tulajdonképpen az eddigi tartalmakat rendezi az előadók diszkográfiájához illően.

YouTubeMusicKeybeta-GooglePlayMusic ytmusickeyimg2

A második rész az, ami valóban érdekes lehet és amiről annyit hallhattunk. Ez egy előfizetést igénylő szolgáltatás, mely a YouTube Music Key nevet kapta. A beta verzió mától indult az USA-ban, Spanyolországban, Portugáliában, Finnországban és az Egyesül Királyságban. A 10 dolláros havidíjért reklámmentes hallgatást kapunk offline mód támogatással (akárcsak a Spotify-nál) és még a háttérben is hallgathatjuk kedvenc számainkat, ami bizony nagyon hiányzott az eddigi YouTube alkalmazásunkból. Emellett végtelen lejátszási listákat is kínálnak, ami nagyjából a Spotify rádiófunkciójával egyenértékű.

A legfontosabb azonban az, hogy elérhetjük rajta keresztül az egész Google Play Music zenetárat. Tehát ezzel az egy előfizetéssel egyaránt használhatjuk a keresőóriás zene- és videóplatformját. A Play Music applikáció is hamarosan kap egy frissítést, mellyel a videoklipeket közvetlenül a programból elérjük, és nem kell többé a YouTube-ban keresgélni érte. Ha már előfizettünk a Play Musicra ez talán az idei év legjobb híre számunkra.

Az egyetlen csalódás, hogy a beta verzió meghívásos alapon indult el. Hogy pontosan hogyan kerülhetünk a listára, nem teljesen tisztázott. A vállalat elmondása szerint először a “legnagyobb zene rajongóikat hívják meg”. Akármit is jelentsen ez, a meghívottak 6 hónap ingyenes csomagot kapnak, melyet ezután 8 dolláros akciós árral hosszabbíthatnak meg. Sajnos a teljes verzióra várnunk kell 2015-ig, de kétség nélkül megéri majd előfizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin