Connect with us

Hirdetés

technokrata

Huawei nova 5T – az egyik legjobb telefon legfeljebb 130 000 Ft-ért

Huawei nova 5T

Kütyük

Huawei nova 5T – az egyik legjobb telefon legfeljebb 130 000 Ft-ért

Huawei nova 5T – az egyik legjobb telefon legfeljebb 130 000 Ft-ért

Olyan izgalmas okostelefont keresel, ami már első látásra levesz a lábadról? A Huawei nova 5T fel fogja kelteni a figyelmedet. Igen, ez a népszerű Huawei nova sorozat új képviselője, amelyet nagyszerű ár-teljesítmény arány jellemez.

Ugyanakkor a Huawei nova 5T okostelefon számos különféle területen is kiemelkedően teljesít. Nem csak formatervezése, de négy kamerája vagy a nagy teljesítményű lapkakészlete és a gyorstöltés is le fog nyűgözni. Jelenleg ez az egyik legújabb Huawei telefon, amely a Google szolgáltatások teljes támogatását élvezi. Vessünk közelebbi pillantást a készülék funkcióira.

Design, ami egyszerűen nagyszerű

Káprázatos színek, ragyogó textúrák és hihetetlen fényjáték jellemzi a Huawei nova 5T mesteri formatervezését. A lila árnyalat tökéletes felületét többrétegű 3D hatás texturálja, amely holografikus megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Egyenesen szégyenletes lenne ezt a telefont tokban tartani.

Szerintünk jó megoldás, hogy az ujjlenyomat-olvasót a telefon oldalán található feloldó gombba építették be. Gyorsan és kényelmesen elérhető.

Huawei nova

Keret nélküli FullView kijelző nagy képátlóval

Ha szeretsz filmezni vagy játszani a telefonodon és gyakran meg is teszed, akkor a Huawei nova 5T egyértelmű választás lesz a számodra. A fantasztikus FullView kijelző az előlap 84%-át foglalja el, továbbá 2 340 x 1 080 pixeles felbontással és 6,26”-es képátlóval büszkélkedhet. Ha régebbi telefonról váltasz erre a modellre, akkor abszolút forradalmi felhasználó élményben lesz részed.

Huawei nova

Professzionális kamera a zsebedben

Ha nem akarsz folyton egy táskát és egy nagy kamerát magaddal cipelni, jó hírünk van, hiszen a Huawei nova 5T-vel még az egzotikus nyaralásokról is tökéletes képeket készíthetsz. A hátoldal igazán szemet gyönyörködtető a négy kamerával. Pontosabban: egy 48 Mpx-es főkamera f/1.8 rekeszértékkel, egy 16 Mpx-es objektív f/2.2 rekeszértékkel, egy 2 Mpx-es makrókamera f/2.4 rekeszértékkel és 4 cm-es fókusztávolsággal, valamint egy 2Mpx-es érzékelő f/2.4 rekeszértékkel a bokeh hatás létrehozásához.

Huawei nova

Professzionális beállításának és továbbfejlesztett AI technológiájának köszönhetően okostelefonod mindig tiszta képeket készít, akár messzi tájképet, akár közeli felvételeket akarsz lencsevégre kapni. Azonban, ha szeretsz szelfiket készíteni és megosztani azokat a közösségi hálózatokon, a Huawei nova 5T ebben is a segítségedre lesz. Az előlapi 32 Mpx-es kamera szó szerint felébreszti a mesterséges intelligenciát. Élvezd a rendkívül tiszta szelfiket, az optimalizált háttereket is beleértve.

Videók esetében másodpercenként 30 képkockát rögzíthetsz 4K felbontásban. A készülék a hatalmas bitráta miatt azonban maximum 10 perces klipeket támogat. A Full HD-re vonatkozóan azonban nincs korlátozás, és akár 60 FPS-sel is élvezheted a videókat.

Hardver kompromisszumok nélkül

A Huawei nova 5T belsejében egy nyolcmagos HiSilicon Kirin 980 processzor dübörög, amely valamivel több, mint 200 000 pontot szerzett a népszerű AnTUT teljesítmény benchmarkon – a magas minőség jeleként. Egy éve ez a chip még csak a legdrágább telefonokban volt megtalálható. Teljesítményben most már nem lesz hiány. Még az új játékok esetében sem.

A grafikáról a Mali-G76 MP10 gondoskodik, amelyet 6GB memória, valamint 128GB belső memória egészít ki. Kisebb csalódás, hogy a gyártó végül lemondott a microSD kártyafoglalatról.

A gyorstöltés levesz a lábadról

Ha nagy igényű játékokba kezdesz, az akkumulátor gyorsan lemerülhet, csakúgy, mint más telefonok esetében. A Huawei nova 5T-vel azonban nem lesz ilyen problémád, csak annyi a dolgod, hogy 30 percre csatlakoztasd a telefont a töltőre és máris visszanyerted a 3 750 mAh-s akkumulátor 50%-os kapacitását. A sokkal drágább modellekkel szemben a vezeték nélküli töltés sajnos nem támogatott.

Android operációs rendszer népszerű EMUI 9.1 felhasználói környezettel

Az EMUI 9.0 grafikus kiegészítőt minimalista kialakítással alkották meg, hogy a technológiát a felhasználói természethez igazítsák. Ezáltal naprakészebb mesterséges intelligenciát és új módokat kínál a telefonod fejlesztéséhez a napi használat során. Vegyük például a Huawei Phone Clone funkciót, amellyel bármilyen készülékről átválthatunk a Huawei-re.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés