Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elrajtolt a Playstation 4

Smart home

Elrajtolt a Playstation 4

Mától hivatalosan is megvásárolható a Playstation 4, igaz egyelőre nem nálunk.

A mai naptól hivatalosan is megvásárolható a Sony legújabb konzolja a Playstation 4. Üröm az örömben, hogy egyelőre kizárólag Észak-Amerikáról van szó, hozzánk december 13-án érkezik az újdonság méghozzá 127 990 FT-os fogyasztói áron. Ezzel jelentősen túlszárnyalja elődjét, indulásakor egy Playstation 3-ért ugyanis könnyedén elkértek 200 ezer forintot. Ez hosszú időre megpecsételte a konzol karrierjét, az olcsóbb és addigra már legalább egy éve piacon lévő Xbox 360-at csak évek múltán sikerült beérniük, a Wii eladásait pedig a mai napig távolról szemlélik.

ps4

Minden máshogy kezdődött tehát japánban amikor nekiálltak a most piacra került konzol fejlesztésének. A Playstation 4 ugyanis nemcsak olcsóbb, de minden korábbinál egyszerűbben lehet rá fejleszteni, így remélhetőleg nem ismétlődik meg a PS3 kálváriája, amikor a nála jóval gyengébb Xbox 360-ra optimalizálták a játékokat és azokat adták ki a Sony termékére, így kihasználatlanul hagyva a gépben rejlő erőt.

PS4-retail-box-600x460

Az igazi versenyre természetesen még várnunk kell, az Xbox One ugyanis november 22-én kezdi meg karrierjét, hozzánk viszont elképzelhető, hogy csak januárban jut el.  Az biztos, hogy a csata nekünk, felhasználóknak lesz csak igazán jó, hiszen így sokkal több igényes címhez juthatunk majd hozzá, minden korábbinál alacsonyabb áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés