Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Kinect Windowsra

Smart home

Jön a Kinect Windowsra

A Microsoft bejelentette a CES-en, hogy február 1-étől kapható lesz a népszerű konzolos-mozgás- érzékelős-vezérlő Windows-os környezetre is.

Az első ország, ahol Kinect-élmény PC-re is rendelkezésre áll, nem más, mint az Egyesült Államok (és talán Kanada), az EU-nak várnia kell, akár csak a Lumia 900-ra. A PC-kompatibilis Kinect úgy 100 dollárral fog többe kerülni a hagyományos társánál, ezért nagyjából 250 dollárba fog kerülni az új kütyü. Ennek persze az az oka, hogy jelenleg a Kinect az egyik legnagyobb húzó erő, ami arra buzdítja az embereket, hogy vegye meg a saját Xbox 360-át, így sokan belépnek az Xbox Live-ra és ott még több Kinect-élményt akarnak vásárolni, így növelve a Microsoft zászlóshajójának a bevételét.Ű

A Microsoft nemrégiben adta ki a szoftverfejlesztő környezetét a Kinecthez, ami már futott Windowson is, bár az csak egy Béta változat volt. Természetesen az új eszköz csak Windowson fog működni. Újdonság, hogy lesz benne egy „near mode”,  aminek köszönhetően sokkal részletesebb képalkotásra lesz lehetőség akár 50 cm-es közelségből.

Egyébként a Microsoft utoljára volt a CES-en.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés