Connect with us
Hirdetés

technokrata

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Kütyük

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér.

A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók. 

A tavalyi UltraGear OLED monitorszériához képest az LG idén egy másodpercenként akár duplaannyi képkocka megjelenítésére képes monitort fejlesztett, ami mostantól elérhető a magyar vásárlók számára is.

Több képkocka, kevesebb elmosódás

A világ első VESA-tanúsítvánnyal rendelkező, ún. Dual-Mode monitorján egy kapcsoló segítségével gyorsan és kényelmesen válthatunk a 4K felbontás mellett 240 Hz-es, valamint a FullHD felbontás mellett 480 Hz-es képfrissítési ráta között. Játék közben kimondottan fontos a gyors reakcióidő, amit az új készülék esetében extra alacsony, 0,03 ms-os (GtG) válaszidő támogat.

A tiszta megjelenítés érdekében az LG tovább csökkentette a monitorokra gyakran jellemző fordított szellemképesedést, emellett törekedett a részletek éles megjelenítésének elősegítésére is, hogy a játékokat miden korábbinál folyékonyabb mozgás és tisztább képi világ mellett élvezhessék a felhasználók.

Élénk színek minden környezetben

A 32GS95UE-B monitor az LG korábbi gaming monitorjaihoz képest megnövelt, 1300 nites csúcsfényerővel és 275 nites standard fényerővel rendelkezik. A monitor OLED panelje önálló fénykibocsátásra képes pixelekből áll, ezért a kijelző akár világosabb fényviszonyok mellett is tiszta képet nyújt – mindezt úgy, hogy a fényerő növelése nem megy a kontraszt rovására. Az Anti-glare és az alacsony tükröződés technológia szintén azt szolgálja, hogy még egy világosabb szobában is teljes maradjon a játékélmény.

A VESA DisplayHDR True Black 400 specifikációval a monitor minden jelenetet élethű részletekkel jelenít meg, függetlenül attól, hogy az sötét vagy éppen világos: a kijelző 1 500 000:1 kontrasztaránnyal és DCI-P3 98,5% színpontossággal rendelkezik.

A monitor teljesen új megjelenést is kapott az elődmodellekhez képest. A készülékkel az UltraGear új formatervezési megoldása, az ún. Unity Hexagon kialakítás is bemutatkozik. A látványos külső mellett a tervezők célja volt, hogy a monitor ne foglaljon el sok helyet az asztalon, és könnyen elhelyezhető legyen. Az L-alakú állványával a készülék stabilan elhelyezhető, mégis minimális helyet foglal az íróasztal területéből.

Kíméljük a szemünket!

Legyen szó játékról vagy mindennapi használatról, a monitorok esetében különösen fontos szempont a kijelző szemekre gyakorolt hatása. A képernyő előtt eltöltött hosszú órák szemfáradtságot és hosszú távon látáskárosodást okozhatnak – a kék fény ráadásul az alvásminőségre is negatív hatással van. Az LG Live Color Low Blue Light technológiájának köszönhetően a 32GS95UE-B úgy kíméli a felhasználók szemeit, hogy közben a megjelenített kép élénk és élethű marad. A vállalat OLED paneljei Flicker-Free (villódzásmentes), Discomfort Glare Free (kellemetlen tükrőződéstől mentes) és Low Blue Light (alacsony kékfénykibocsátású) minősítést kaptak az UL nevű biztonságtudományi vállalattól.

Az LG 32GS95UE-B UltraGear™ 4K UHD OLED Dual-Mode gaming monitorja már kedvezményes áron előrendelhető az LG webáruházában a készlet erejéig.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés