Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az LG ismét számos Red Dot díjat nyert

red dot

Kütyük

Az LG ismét számos Red Dot díjat nyert

Az LG ismét számos Red Dot díjat nyert

A vállalat termékdizájnjait 24 díjjal honorálták, köztük a “Best of the Best” elismeréssel

Az LG Electronics (LG) az idén a Red Dot Awardon összesen 24 elismerést szerzett, ezen belül pedig a gamereknek szánt innovatív, hajlítható LG OLED Flex televízió a Best of the Best díjat érdemelte ki.

Az LG OLED tévék 2013-as első megjelenésük óta kivétel nélkül minden évben díjazottak voltak a Red Dot Design Awardon. A világ első hajlítható 42 hüvelykes OLED tévéjét, az LG OLED Flexet a fogyasztók körében végzett széleskörű felmérés eredményeinek figyelembevételével tervezték, így a készülék minden eddiginél nagyobb mértékű testreszabhatóságot biztosít, hiszen a felhasználók húszféle görbületi szint közül választhatnak. A televízió emellett számos, kifejezetten játékhoz tervezett funkcióval is rendelkezik: ilyen többek között az állítható hátsó megvilágítás, valamint az intuitív felhasználói felület, amelynek segítségével kényelmesen kezelhető a készülék.

A most díjazott számos termék közé tartozik az LG upgrade-elhető, fejleszthető háztartási gépeinek kategóriáját képviselő MoodUP™ hűtőszekrény is. A készülék színváltó LED ajtópanelekkel és beépített hangszórókkal rendelkezik, ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy változatos színekkel és hangokkal, zenékkel dobják fel a konyhájuk hangulatát.

A Red Dot innovativitást elismerő díjának nyertesei közé tartoznak a legújabb LG Styler™ ShoeCase és ShoeCare cipőápolási megoldások, valamint az LG PuriCare Aero Furniture, vagyis a vállalat asztalba épített légtisztítója.

A Red Dot a világ legrangosabb formatervezési versenyeinek egyike, ahol termék- és kommunikációs dizájnokat, illetve dizájnkoncepciókat értékelnek. Az idén 51 országból mintegy 20 000 terméket neveztek a résztvevők.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy innovációinkat a világ egyik legjobb formatervezési díjprogramja, a Red Dot is elismerte”

mondta Hwang Sung-gul, az LG Electronics vállalati formatervezési központjának vezetője.

“Ezek a díjak különösen sokat jelentenek számunkra, mert igazolják azt a meggyőződésünket, hogy a vásárlói érték, valamint az újdonság és az egyediség olyan termékeken és szolgáltatásokon keresztül jön létre, amelyek tükrözik vevőink elvárásait.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés