Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezeték nélküli fülhallgatót hoz a magyar piacra a Huawei

Kütyük

Új vezeték nélküli fülhallgatót hoz a magyar piacra a Huawei

Új vezeték nélküli fülhallgatót hoz a magyar piacra a Huawei

Az aktív zajszűrővel felszerelt FreeBuds 4i-vel akár 10 órán keresztül is lehet zenét hallgatni

Új vezeték nélküli sztereó (TWS) fülhallgatót mutatott be a Huawei Technologies.

A Freebuds 4i-t nemcsak aktív zajszűrővel (ANC) szerelte fel a gyártó, hanem erős, 55 mAh-s akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár tíz órán keresztül is lehet zenét hallgatni vele. A készülék akkumulátora 10 perc töltéssel 4 órás zenehallgatást biztosít és egy óra alatt teljesen feltölthető. Ovális dizájnját Izland világhírű, fekete homokos strandja ihlette.  A FreeBuds 4i április elejétől elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 29.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Kristálytisztán szól

A Huawei FreeBuds 4i bármikor és bármilyen körülmények között kristálytisztán szól. A fejlesztőmérnökök a készüléket a felhasználók igényeihez és a mai slágerek hangzásvilágához igazították. A Freebuds 4i egyik nagy előnye az aktív zajszűrés: a készülék beépített mikrofonjain keresztül észleli a környező hangokat és fordított hanghullámokat generál azok csökkentése érdekében, legyen szó akár forgalmas bevásárlóközpontról, hangos tömegközlekedési eszközről, vasútállomásról, vagy irodai zajokról.

Az Awareness Mode technológiával a fülhallgató vigyáz is a tulajdonosára. Az eszköz a két külső mikrofont használva biztosítja, hogy felhasználók hallják a külvilágot, amikor átkelnek az zebrán, vagy beszélgetnek. Ennek be-, vagy kikapcsolásához elegendő a fülhallgató szárát megnyomni. Szintén innen vezérelhető a zenelejátszás, vagy a hanghívások fogadása. Párosításkor a fülhallgatók akkumulátorára vonatkozó információk és a töltőtok világosan megjelennek.

A Huawei FreeBuds 4i könnyen csatlakozik az összes okostelefonhoz, az Android rendszer mellett iOS és Windows készülékekkel is kompatibilis. Így biztosítva, hogy a felhasználók könnyedén válthassak az eszközök között anélkül, hogy egyetlen márkához lennének kötve.

Egész nap bírja

Az aktív zajszűréssel a Huawei FreeBuds 4i 55 mAh-es akkumulátora akár 7,5 óra folyamatos működést biztosít, míg kikapcsolt zajszűréssel 10 órán át bírja egy feltöltéssel. Fejlett gyorstöltési technológiájának köszönhetően mindössze 10 perces töltéssel akár 4 óra zenehallgatást kapunk, egy óra alatt pedig teljesen feltölthető a töltőtokba épített 410 mAh-s akkumulátor, ami 22 órás üzemidőt kínál.

Strand ihlette design

A HUAWEI FreeBuds 4i ovális és kompakt kialakítását Izland világhírű fekete homokos strandja ihlette. Töltőtokját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a felhasználó tenyerébe, míg a fülhallgató több ezer körös kényelmi teszten esett át, ami így a hallójárathoz illeszkedő kialakításának köszönhetően hosszútávon is kényelmes viseletet biztosít.

Árak és elérhetőségek

A Huawei Freebuds 4i fehér színben április elejétől – majd a későbbiekben fekete, valamint májusban különleges, piros színben – elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 29.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, az Auchan, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor április 8. és 18. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Band 4e Active is jár a vásárlóknak 8.990 Ft értékben.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés