Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkba érkezik a Samsung Odyssey G9 monitora

samsung

Kütyük

Hazánkba érkezik a Samsung Odyssey G9 monitora

Hazánkba érkezik a Samsung Odyssey G9 monitora

A Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető szereplője[1] bejelentette, hogy következő generációs Odyssey G9 ívelt monitora világszerte, így Magyarországon is elérhető lesz. A 2020-as CES kiállításon bemutatott G9 a G7 monitort követi az Odyssey sorozatban, amely a legmagasabb szintű tervezéssel alkotja újra a játékélményt. A készülékeket kényelmes ívelt kialakítás, kiemelkedő interaktivitás és kiváló képminőség jellemzi. A vállalat első Dual QHD gaming monitora NVIDIA G-SYNC támogatással és 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik.

Az Odyssey portfólió prémium teljesítményét a TÜV Rheinland, a vezető nemzetközi minősítő szervezet is igazolta, amikor az Odyssey monitorokat az iparág legmagasabb teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzőjeként, valamint Eye Comfort szemkímélő tanúsítvánnyal ismerte el. Mindemellett az Odyssey G9 a Samsung első monitora hitelesített HDR10+ támogatással, amely a kvantumpontos technológia és a HDR1000 panelek kombinációjával lenyűgöző játékélményt kínál.

Az Odyssey G9 kialakítását a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték a Perifériák és Kiegészítők kategóriában.

“A nemrégiben bemutatott Odyssey G7 ívelt monitor mellé megérkezett a G9 is, a vállalat első Dual QHD gaming monitora, 1000R-es ívelt kijelzővel. Ez az innovatív portfólió így megerősíti a Samsung vezető szerepét a gaming monitorok globális piacán – mondta el Hyesung Ha, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – Az Odyssey G9 ívelt monitorunk új szintre emeli a játékélményt és a kompetitív játékban is döntő szerepe lehet.”

A játékosoknak szupergyors megjelenítésre és kiemelkedő válaszidőre van szüksége, miközben minden zavaró tényezőt igyekeznek kizárni. A G9 a Samsung legújabb innovatív megoldásaival éppen ebben segít. A 49 colos G9 a világ egyik első Dual Quad High-Definition (DQHD) 5120×1440 felbontású gaming monitora, amely egyedülálló kialakítású, magával ragadó 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik. A G9 olyan kiemelkedő megoldásokkal segíti a játékosokat, mint a mindössze 1 ms válaszidő, a 240 Hz-es frissítési ráta, vagy a Dual QHD felbontású, kristálytiszta QLED képminőség. Az Odyssey G9 különleges játékélményt biztosít, dinamikus és folyamatos mozgással minden jelenetben, az NVIDIA G-SYNC® és az Adaptive Sync DP1.4 melletti támogatásának köszönhetően.

A G9 kivételes, innovatív kialakítással, fényes fehér külső borítással és futurisztikus Infinity Core Lighting megvilágítással érkezik, amely 52 egyedi színárnyalattal és öt különböző fényeffekttel járul hozzá a játékélményhez. A formatervezés és a fények használata minden játékhelyzetet emlékezetessé tesz.

A Samsung G9 monitora Magyarországon az augusztus 10-i héttől érhető el 487.000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Az Odyssey gaming monitor portfólióról további információ a https://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey weboldalon érhető el.

[1] Az IDC Worldwide Negyedéves Gaming Tracker 2019 Q4-es adatai alapján.

 

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés