Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hordozható SSD a Samsungtól – a T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

t7 touch

Kütyük

Hordozható SSD a Samsungtól – a T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

Hordozható SSD a Samsungtól – a T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

A vállalat legújabb kis méretű, külső szilárdtest-meghajtója rendkívüli sebességet és kényelmes ujjlenyomat alapú azonosítást biztosít letisztult, tartós kivitelben

A Samsung bemutatja legújabb külső meghajtóját, a Portable T7 Touch SSD-t, amely a kompakt kialakítás mellett a második generációs USB 3.2 technológiával az elérhető legmagasabb átviteli sebességet is biztosítja a felhasználóknak. Az eszköz a beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően új szintre emeli az adatbiztonságot.

„A felhasználóknak, akik a munka és magánélet között nem húznak éles határt, fontos, hogy a különféle tartalmakat és egyéb anyagokat biztonságban szállíthassák magukkal, bármerre is menjenek. A T7 Touch SSD-be tervezett ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a felhasználók adatai biztonságban vannak, és azokat iparági szinten is kiemelkedő sebességgel vihetik át más eszközökre a kompakt adattárolóról.”

– mondta Dr. Mike Mang, a Samsung memória üzletág márka- és termék csapatának alelnöke.

A Samsung legújabb SSD-je a profik és az átlagfelhasználók számára egyaránt kiváló megoldást jelent. A T7 Touch elegendő tárhelyet biztosít nagy méretű képek, játékok, 4K vagy 8K felbontású videók tárolására akár PC-n, tableten, okostelefonon vagy játékkonzolon. Ellenálló kialakításának köszönhetően a felhasználók bárhová magukkal vihetik az adataikat.

A T7 Touch jelentős sebességnövekedést ér el a korábbi adattárolási megoldásokhoz képest. Az 1 050 MB/s-os olvasási- és 1 000 MB/s-os írási sebességnek köszönhetően a készülék közel kétszer olyan gyors, mint az előző generációs T5 és akár 9,5-szer gyorsabb, mint a legtöbb külső HDD. Ezen felül az új eszköz képes a maximális sebességét NVMe felületekkel is elérni.

A T7 Touch az egyik első beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkező Samsung SSD, amely jelszavas védelemmel és AES 256 bites hardveres titkosítással is elősegíti az adatok biztonságát. Az eszközön található Motion LED szenzor fényeivel a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az SSD aktuális státuszát. A jelentősen megnövelt sebesség, a hardveres fejlesztések és a szilárd fém keret ellenére az eszköz súlya mindössze 58 gramm. A Samsung T7 Touch innovatív megoldásait a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték.

A fekete és ezüst árnyalatokban elérhető T7 Touch 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os verzióban érkezik, így könnyen alkalmazkodik a különböző felhasználói igényekhez. A széleskörű alkalmazhatóságot segíti, hogy az SSD-hez USB C-to-C és C-to-A kábel is tartozik, és Windows mellett Macen és Android rendszerrel is használható.

Az eszköz ajánlott fogyasztói ára 59 990 Ft az 500 GB-os, 79 990 Ft az 1 TB-os, és 149 990 Ft a 2 TB-os SSD esetén, amelybe 3 éves limitált garancia is beletartozik.

A T7 Touch Magyarországon 2020. január 26-tól érhető el. A T7 Touch bemutatóját követően a második negyedévben várható a hordozható T7 SSD megjelenése is. Az új eszközökről további információ a samsung.com/ssd weboldalon érhető el.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés