Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

Stílus, véroxigénszint és pulzusmérés egyben

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5 folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható. Az eszköz Magyarországon 2019 októberétől lesz kapható.

Honor_Band_5_dog_web

Megszakítás nélkül figyeli viselője egészségét

A Honor Band 5 egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreenTM 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.

A Honor legújabb okoskarkötője a TruSleepTM technológiát használva automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget. A TruSleepTM – amelyet a Harvard Orvostudományi Iskolája Dinamikus Biomarkerek Központjának szakmai támogatásával dolgoztak ki – mesterséges intelligencia segítségével képes pontosan azonosítani hatféle általános alvási rendellenességet, és több mint 200 testreszabott javaslatot kínál az alvásminőség javítására. Az előző generációs modellekhez viszonyítva a Honor Band 5 pontossága így akár 96,3 százalékkal javul.

Professzionális aktivitásmérő

A Honor Band 5 vízálló 50 méter mélységig, és többféle úszásnemben képes rögzíteni a karcsapások számát, a sebességet, a távolságot, az intervallumot, az elégetett kalóriákat, valamint az átlagos SWOLF-számot, amely az úszás hatékonyságáról ad képet. Az adatok alapján figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket és javíthatjuk technikánkat.

Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5 számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.

Honor Band 5_blue

All-in-one eszköz kényelmi funkciókkal

A Honor legújabb okoskarkötőjébe 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyő került, amely a 240 x 120 pixel (282 PPI) felbontásnak köszönhetően még közvetlen napfényben is könnyen olvasható. Normál használat mellett egy töltéssel 14 napig működik az eszköz.

Okostelefonnal párosítva a Honor Band 5 jelzi a bejövő hívásokat, SMS-eket, emaileket. A távirányító funkció segítségével egyetlen gombnyomással készíthetünk fényképet telefonunk elő- és hátlapi kamerájával. Ha a Bluetooth kapcsolat aktív, a „Find Phone” funkción keresztül meghatározhatjuk a párosított telefonok helyzetét.

George Zhao, a Honor elnöke szerint :

„a Honor felhasználói elképesztően aktívak. Élvezik, hogy hordható eszközeik nem csupán gazdagabbá teszik életüket, hanem stílusukat is kifejezik. A Honor Band 5 tervezése során az ő igényeik kielégítésére törekedtünk, ezért olyan kiegészítőt alkottuk, ami egyszerre pulzusmérő, aktivitásmérő és divatos kiegészítő.”

A Honor Band 5 okoskarkötő várhatóan 2019 októberében érkezik Magyarországra klasszikus tengerészkék, meteorit fekete és dália pink színben. Javasolt bruttó fogyasztói ára 16.990 Ft.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés