Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így használjuk ki az USB-C technológia adta lehetőségeket

Kütyük

Így használjuk ki az USB-C technológia adta lehetőségeket

Így használjuk ki az USB-C technológia adta lehetőségeket

Spóroljon idejével, növelje termelékenységét és maximálisan használja ki a mobilitás nyújtotta lehetőségeket

Modern, gyors tempójú, folyamatosan változó világunk egyik központi fogalma a mobilitás. Otthon, a munkahelyen, vagy bármely más köztes helyen, a modern életstílushoz olyan technológiák szükségesek, amelyek képesek lépést tartani a felhasználóikkal.

 

A hordozhatóság, a csatlakoztathatóság és a rugalmasság már nem pusztán válaszható opciók, hanem inkább kötelező elemek. Az USB-C, az adatátviteli technológia legújabb áttörése jelentősen megkönnyíti a mobil életet. Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márka licencpartnere olyan USB dokkoló monitorokat kínál, amelyek kiaknázzák a legmodernebb USB technológiában rejlő lehetőségeket — így Ön azonnal élvezheti a még nagyobb kényelmet és termelékenységet.

 

Kialakulóban lévő szabvány

A legújabb generációs USB-C, amely valószínűleg hamarosan a technológiai ipar szabványos csatlakozója lesz, egyetlen kábellel biztosítja a töltést, az audio-, és videojelek átvitelét és internetcsatlakozást. A csupán 2,4 mm vékony csatlakozó ultra-hordozható eszközökhöz és normál notebook-okhoz is kiválóan alkalmas. Továbbá megfordítható is, ezáltal bármilyen helyzetben beilleszthető — ezt az egyszerű, de zseniális tulajdonságot minden olyan felhasználó értékelni fogja, akinek már meggyűlt a baja a klasszikus csatlakozók beillesztésével. Egyszerű alakjával az USB-C a múlt részévé teszi a gyártóspecifikus dokkolási módszereket és olyan ipari szabvánnyá válik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára laptopja dokkolását, csatlakoztatását és töltését anélkül, hogy több USB kábellel és csatlakozóval kellene bajlódnia. És ez még nem minden — a C-típusú USB portok „üzemmódváltással“ különféle protokollok széles skáláját támogatják, azaz a felhasználó HDMI, VGA, DisplayPort és további adatokat küldhet ki eszközéről.

 

Mobilitásra készült

A modern és többfunkciós munkaállomásokhoz tervezett Philips USB dokkoló monitorok letisztult és intuitív csomagban kínálják az USB-C teljes sebességét és sokoldalúságát. Az egyszerű egykábeles dokkolásnak köszönhetően a monitor olyan elosztóközponttá válik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az ultragyors adatátvitelt, a notebook töltését és hagyományos dokkolóállomásként is szolgál anélkül, hogy plusz helyet foglalna az asztalon. A monitorhoz olyan perifériák csatlakoztathatók, mint például teljes méretű billentyűzet, egér, külső HDD, kamera, sőt még fejhallgató is. Amennyiben vezetékes internetet kell használnia – szabványos RJ45 porttal ezt a kábelt is csatlakoztathatja a dokkoló monitorhoz. Ha Ön olyan grafikus tervező, aki több monitort kíván összekapcsolni, notebook felhasználó, aki bővíteni kívánja eszköze korlátozott csatlakoztathatóságát, vagy dinamikus üzleti felhasználó, aki rugalmas munkakörnyezetekben maximálisan igyekszik kihasználni a lehetőségeket – ezek a monitorok biztosítják Önnek, amire szüksége van. A három Philips USB-C dokkoló monitor célja, hogy megfeleljen a mai modern összekapcsolt életmód követelményeinek.

 

Philips 241B7QUPBEB B-line USB-C dokkoló képernyő

usb-c-dp-daisychain

Ez a monitor nem csupán dokkolási funkciókat kínál, segítségével mindössze egy USB-C kábel használatával akár 4 monitor is hozzákapcsolható egy notebookhoz. A munkatér és a csatlakoztathatóság kibővítése mellett a 24 hüvelykes full HD monitor nem feledkezik meg az ergonómia és a könnyű beállíthatóság fontosságáról sem. A LowBlue és a Flicker-free technológiák hosszútávú jólléti előnyöket nyújtanak: A LowBlue csökkenti a szemre károsan ható rövid hullámhosszú kék fényt, míg a Flicker-free technológia a fényerőt szabályozza és még kényelmesebbé teszi a kép megtekintését.

 

Philips 258B6QUEB B-line USB-C dokkoló képernyő

258b6qu_ftl_rflx_image_1016

A Philips 258B6QUEB egy olyan sokoldalú, 25 hüvelykes, USB-C dokkolóval rendelkező monitor, amely üzleti felhasználók számára készült. A Quad HD felbontás éles és lenyűgöző képeket biztosít. Továbbá a SmartErgoBase lehetővé teszi a felhasználó számára a képernyő optimális helyzetbe történő döntését, forgatását és emelését. Az ultra keskeny keret egyöntetű megjelenést biztosít, maximalizálja a kép területét és megakadályozza a felhasználó figyelmének elvonását.

 

Novemberében érkezik: Philips 328P6AUBREB P-line USB-C dokkoló képernyő

328p6aubreb_ftl_rflx_image

Ez a hamarosan piacra kerülő 32 hüvelykes modell tökéletesen megfelel az olyan professzionális grafikai alkalmazásokhoz, mint a CAD, a 3D grafika, az Adobe Creative Cloud és a fényképészet. Kiváló minőségű QHD felbontással, HDR technológiával és 99% Adobe RGB színtérrel rendelkezik.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés