Connect with us

technokrata

Dupla hangszórós, Bluetooth-os fülhallgatóval jött ki az IFROGZ

Kütyük

Dupla hangszórós, Bluetooth-os fülhallgatóval jött ki az IFROGZ

Az IFROGZ bemutatta a legújabb Impulse Duo™ Wireless duplahangszórós hallójárati fülhallgatóját. A vezeték nélküli termékcsalád csúcsmodellje speciális akusztikai rendszerének köszönhetően kiemelkedően magas hangminőséget biztosít a felhasználóknak.

A minőségi hangzást biztosító vezeték nélküli audió termékek elterjedésében vezető szerepet játszó IFROGZ márka bemutatta új termékét, az oldalanként két beépített hangszóróval rendelkező Impulse Duo Wireless Bluetooth® fülhallgatót.

dual-driver-front-hero-1885

A prémium komponensekből álló fülhallgató két darab 6 mm-es könnyűsúlyú, neodímium mágneses hangsugárzót tartalmaz, amelyek tiszta és részletgazdag zenei élményt biztosítanak a felhasználóknak.

A duális rendszerű fülhallgatók népszerűek az audofil zenerajongók körében, mivel a széles frekevenciatartomány pontos leképezésére, mély basszusok, gazdag és tiszta magas, ill. középtartományok reprodukálására képesek.

A fogyasztók igénye a Bluetooth audió termékek iránt folyamatosan nő. Az Impulse Duo Wireless fülhallgató bárki számára elérhetővé teszi a minőségi hangzást, és számos praktikummal  tulajdonsággal rendelkezik azok számára is, akik megszabadulnának a kábel okozta kötöttségektől.”

Az új vezetéknélküli fülhallgató az emberi hallás alapjain nyugvó Reflective Acoustics™ technológiát alkalmazó IFROGZ Impulse Wireless továbbfejlesztett változata. Az Impulse Wireless modell magas minőségű, 11 mm-es hangsugárzóinak köszönhetően önmagában is kiegyensúlyozott hangképet, így kimagasló zenehallgatási élményt nyújt.

 

Az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád a következő modelleket tartalmazza:

  • Coda Wireless – Modern, megfizethető fejhallgató divatos színekben, 10 mm-es mágneses hangsugárzóval, amellyel tiszta hangzást érhetünk el akárhol.
  • InTone Wireless – Az ergonomikus 14 mm hangsugárzókat, irányított akusztikát kínáló modell kényelmes zenehallgatási élményt nyújt, könnyen felismerhető designnal, tartós zenehallgatáshoz.
  • Summit Wireless – Sport fülhallgatók, aktív életstílusra tervezve. Könnyű kialakítású, biztonságos rögzítő szárnyakkal, amelyek a fül görbületébe illeszkednek, hogy a fülhallgatókat a helyükön tartsák akár edzés közben is.
  • Charisma Wireless – Nők által, nőknek tervezett fülhallgató, amely a divatot helyezi előtérbe. A 6 mm-es mágneses hangsugárzóknak köszönhető erőteljes basszusok és csilingelő magasak hozzájárulnak készülék páratlan hangzásához.

dual-driver-front-hero-1885

A már kereskedelmi forgalomban kapható IFROGZ vezeték nélküli fülhallgatók egyedi tulajdonságai:

  • Wireless vezérlés: a csiptetővel ruházatra rögzíthető mágneses kezelőegység állandóan karnyújtásnyira van és kényelmessé teszi a zenehallgatást, illetve telefonálást.
  • Kábelrendezés: a használaton kívüli kezelőegység tárolja a fülhallgatókábeleket és megakadályozza összegabalyodásukat.
  • Minősített izzadásállóság: az IPX-2 minősítésű izzadásálló design edzéseken is remek választássá teszi az IFROGZ fülhallgatókat.
  • Hosszú üzemidő: 10 óra vezeték nélküli zenehallgatás két töltés között.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató sötétszürke és ezüst színekben érhető el. Minden IFROGZ vezetéknélküli fülhallgató 3 különböző méretű fülhallgató gumival kapható. Az IFROGZ termékekre Earbud Tips for Life™ korlátozott élettartam garancia érvényes, amely azt jelenti, hogy a fülhallgató gumik elhasználódása, sérülése, vagy elveszítése esetén az IFROGZ pótolja azokat.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató ajánlott fogyasztói ára: 44.99 Euro / 13800 Ft.

 

Elérhetőség:

Az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád, és az új Duo Wireless Earbuds megvásárolhatók a www.zagg.com oldalon.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin