Connect with us

technokrata

Mostantól úgy streamelhetünk mint a profik

Kütyük

Mostantól úgy streamelhetünk mint a profik

Az új Elgato Stream Deck Magyarországon is elérhető

Tudtad, hogy havonta 150 millióan néznek élő játékközvetítést a Twitch-en, és hogy a 18-34 éves férfiak körében a gamer videók a legnépszerűbbek Youtube-on? Ezeket a videókat a játékosok egyedül készítik, akiknek így nemcsak a játékra, hanem a szórakoztatásra és minden egyes technikai részletre is figyelniük kell. Az új Elgato Strem Deck-kel viszont most egy olyan kontroller eszközt kapnak a gamerek, ami eddig csak a mainstream közvetítők számára volt elérhető. Egy-egy gombnyomással könnyedén vezérelheted a Twitch és Youtube streamet, még kreatívabbá és egyedibbé teheted a tartalmat, és elfelejtheted végre a rengeteg ablak közötti navigálást!

stram-01

Vedd kezedbe az irányítást, és összpontosíts streamelés közben a legfontosabbra: a közönségedre! Válts egy érintéssel képernyőt az Elgato Stream Deck-kel, posztolj real time a social média csatornáidra, jeleníts meg játék közben videót vagy képet, keverd a hangokat vagy szúrj be vicces GIF-et a megfelelő pillanatban billentyűparancsok százának memorizálása nélkül!

Az Elgato Stream Deck akkora mindössze, mint két kártyapakli, azonban mappák segítségével egy-egy gombhoz akár 14 műveletet rendelhetsz, így az eszközzel összesen akár 210 műveletet is végre tudsz hajtani. Az eszközön található 15 darab LCD kijelzős gombot teljesen személyre szabhatod a Stream Deck App-on keresztül. Böngéssz az applikációban elérhető műveletek között, a kiválasztottakat pedig egyszerűen húzd rá („drag and drop”) az egyes gombokra. Az egyes műveletek megjelölésére használhatod az előre telepített ikonokat, de könnyen hozzá tudsz adni saját grafikát is.

A Stream Deck 2.0-ás USB-n keresztül kapcsolódik a gépedhez, állítható állványával és háttérvilágítással ellátott gombjaival tökéletesen kézre áll. Számos népszerű applikációt és szolgáltatást is támogat – egyebek között az Elgato Game Capture játékfelvevőt, OBS-t, Twitch-et, Twittert, TipeeeStreamet és továbbiakat –, és a szoftvertámogatást folyamatosan, ingyenes frissítésekkel tudod majd bővíteni. Automatikusan felismeri a különböző jeleneteket, média- audioforrásokat, és azokat egy gombnyomással vezérelni is tudod. Dobd fel a streamedet még több tartalommal, szerezz még több követőt, és élvezd a játékot!

stram-03stram-02

Technikai specifikációk:

  • Méret: 118x84x21 mm
  • Súly: 190 gr
  • Vezérlés: 15 személyre szabható LCD billentyű
  • Interface: USB 2.0
  • Rendszerigény: Windows 10, macOS 10.11 vagy újabb
  • Ajánlott fogyasztói ár: 49 200 forint

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone
drón

Dotkom

Bonyolódik a drónpilóták helyzete

2021. január 8. péntek
seo

Műszaki Magazin