Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felsőkategóriás mobil közepes áron!

Kütyük

Felsőkategóriás mobil közepes áron!

A Honor 7 Lite akciós a legtöbb üzletben

Az eddig is kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Honor 7 Lite mostantól még előnyösebb áron vásárolható meg. A kategóriájában szokatlan módon alumínium vázzal, Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt okostelefonhoz mindössze 69 990 forintért juthatunk hozzá.

 

A Honor 7 Lite számos paraméterét tekintve a drágább konkurens telefonok teljesítményét nyújtja. Tartós és elegáns alumínium ház, 1920×1080 pixel felbontású Full HD képernyő, nyolcmagos processzor és a legújabb Marshmallow Android operációs rendszer jellemzik a készüléket.

Az dual SIM kártyás modell 443 PPI pixelsűrűségű, 5,2 colos IPS képernyőt kapott, a váza pedig a repülőgépgyártásban is alkalmazott erős és tartós ipari alumíniumból van, amely egyben rendkívül elegáns is.

Az okostelefon teljesítményéről egy nyolcmagos HiSillicon Kirin 650 processzor, a játékok futtatásáról egy Mali-T830-as grafikus processzor, a felhasználói élményről pedig 2 GB RAM gondoskodik. Az extra kapacitású 3000 mAh-s akkumulátor– normál használatot feltételezve – körülbelül két napos működést biztosít.

 

Ujjlenyomat olvasó és két minőségi kamera

A Honor kiváló minőségű ujjlenyomat-olvasója rendkívül gyorsan, fél másodpercen belül végrehajtja a felhasználó azonosítását és a telefon felébresztését. Az érzékelő testre szabható vezérlőként is működik, melyhez egy sor funkciót lehet hozzárendelni. Például fogadhatunk hívásokat a segítségével, törölhetjük az értesítéséket, vagy akár a fényképek készítését is ráprogramozhatjuk.

A Honor 7 Lite-ba emellett két kiváló minőségű kamera van beépítve. A hátlapon található 13 megapixeles szenzorhoz egy 5 minőségi optikai elemből álló f/2.0 lencse juttatja el a képet, a sötétben történő képkészítést pedig LED dióda teszi könnyebbé. Az előlapi szelfi kamera felbontása 8 megapixel, menüjében pedig egy sor kreatív funkció megtalálható, melyekkel a képkészítés egyszerűbbé, a fotó pedig jobbá tehető.

 

Elérhetőség

A Honor 7 Lite modellt Magyarországon három színváltozatban (ezüst, arany és szürke) lehet megvásárolni az Extreme Digital, a Media Markt, a SpeedShop, az eMAG, az Euronics, a Notebook.hu, a FirstPhone áruházakban új, 69 990 forintos kedvezményes áron. A szolgáltatók közül a Telekom kínálatában elérhető.

 

A Honor 7 Lite műszakai adatai

 

Méretek:                              147,1 × 73,8 × 8,3 mm
Tömeg:                                 156 gramm
Képernyő:                            5,2“ (Full HD) IPS LCD, 16,7 millió színárnyalat, 423 PPI
Processzor:                          HiSillicon Kirin 650, nyolcmagos, 16 nm-es technológia (4 × 2,0 GHz + 4 × 1,7 GHz) + GPU Mali-T830
RAM:                                     2 GB
ROM:                                     16 GB (microSD kártya használatával bővíthető)
Akkumulátor:                      3000 mAh
Operációs rendszer:         Android 6.0, EMUI 4.1 felhasználói felület
Hátlapi kamera:                 13 MPx, f/2.0
Előlapi kamera:                  8 MPx, f/2.0
LTE adatátvitel:                   minden helyi sáv
Egyéb:           WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 + EDR, A-GPS, USB 2.0, Dual SIM

honor_7_lite_01 honor_7_lite_09 honor_7_lite_01 honor_7_lite_09 honor_7_lite_01 honor_7_lite_09

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés