Connect with us

technokrata

Érkezik a bankkártya méretű PC

Kütyük

Érkezik a bankkártya méretű PC

Feleslegessé válhat a céges laptop és az asztali számítógép

Az Intel legújabb hasznos kütyüje a ’Compute Card’, amely egy Visa kártyánál csak kicsit nagyobb, viszont egy átlagosnak mondható PC erejével bír. Egyetlen képernyővel ellátott dokkoló egység elég lesz ahhoz, hogy használhassuk a legújabb mini-számítógépet.
Egy ilyen, még a könnyűszerkezetes laptopoknál is sokkal kisebb, könnyen hordozható eszköz teljesen megváltoztathatja a mindennapjainkat, hiszen feleslegessé válhat az otthoni, és a vállalati laptop kettős használata.

Pontos specifikációról még nem beszélt az Intel, de az információtöredékekből nagyjából egy középkategóriás laptop teljesítménye áll össze:
Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: 1,61 GHz
RAM: 4GB

Ez azt jelenti, hogy az átlagos felhasználóknak tökéletesen meg fog felelni az új találmány, azaz szövegszerkesztés, zenehallgatás, böngészés, képek/videók megtekintése semmilyen problémát nem fog jelenteni.
A terméket előreláthatólag idén nyáron fogják piacra dobni, és ahogy ez lenni szokott, nem maga az Intel cég fogja gyártani a ‘minipécéket’, hanem a Dell, a HP, illetve a Lenovo hozza majd forgalomba.

Forrás: hvg.hu

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin