Connect with us

technokrata

Döbbenet! Ilyen laptopot még nem láttál!

Kütyük

Döbbenet! Ilyen laptopot még nem láttál!

Döbbenet! Ilyen laptopot még nem láttál!

Három darab monitor, háromszoros móka?

A több kijelzős desktop megoldások egyre gyakrabban fordulnak elő a gamereknél, hiszen sokkal nagyobb élményt nyújt az extra vizuális tér. Lehettek azonban eddig bármilyen erősek a gamer laptopok, mindig csak egy kijelzőre volt limitálva a játékélmény. A CES-en Las Vegasban a Razer mutatott be egy olyan koncepciót, amely a világ első hordozható PC-je három, azaz három darab beépített kijelzővel.

Mindegyik kijelző 17,3 colos 4K felbontással, ami összesen 12K-t (11520×2160) tesz ki. Az oldalsó monitorok a középső fedélben csúsznak ki, s maguktól beállnak pozíciójukba, hogy minél jobban befedjék a 180 fokos látóterünket. A megjelenítésről az NVIDIA Sourround View technológia gondoskodik, amely a programokat alkalmassá teszi a több monitoron való futtattáshoz. A kábelezés teljesen rejtve marad egyébként, szóval semmiképpen nem kell csatlakozókkal bíbelődni, ha kinyitjuk a plusz monitorokat.

A durva extrák ellenére a gép csak 3,8 centi vastag, és nagyjából 5,4 kg-ot nyom, amely a hardvert tekintve elég méltányosnak mondható.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin