Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyakunkban töltődik az új LG fülhallgató

Kütyük

A nyakunkban töltődik az új LG fülhallgató

Az LG új, vezeték nélküli, viselhető audiotermékeket mutat be a 2017-es CES-en.

Az új termékcsalád élén a 3D hangzásélményt nyújtó TONE Studio mellett a TONE Free fülhallgatók állnak majd. Utóbbiak különlegessége, hogy a vezeték nélküli füldugók a nyakpántba helyezve töltődnek.

Az LG TONE Studio a lehető legjobb térhangzás érdekében négy hangszórót ötvöz: a készülék tetején két dinamikus, az alján pedig két rezgő hangszóró kapott helyet, így ez a viselhető eszköz filmnézés, videojáték vagy egyszerű zenehallgatás alkalmával is egészen különleges hangélménnyel szolgál. A készülék térhangzását a DTS szakértőivel közösen dolgozták ki, hogy valósághű moziélményt biztosítsanak filmnézés közben bárhol, ahol csak szükségünk lehet rá. A TONE Studio egy Hi-Fi DAC (digitális-analóg) átalakítót tartalmaz, amely úgy javítja a hangminőségét, hogy közben újraalkotja az audiotartalmat, méghozzá a lehető legpontosabban. Sőt, a Dual Play funkció segítségével két LG TONE Studio headsetet is kapcsolhatunk egy adott eszközhöz, és megoszthatjuk a hangzást filmek, lejátszási listák és egyéb audiotartalmak esetében.

tone-studio-002

A TONE Free olyan vezeték nélküli füldugókkal érkezik, amelyeket a nyakpántba helyezve tölthetünk fel, így még egyszerűbbé válik a hordozhatóság és a töltés. A nyakpánt nemcsak rezegve jelzi a bejövő hívásokat, illetve tölti a füldugókat, hanem biztonságos tárolóhelyet is nyújt számukra, így nem kell aggódnunk az elvesztésük miatt. A külön választható töltőállomás pedig még több energiát szolgáltat azokra a helyzetekre, amikor a nyakpánt viselése nem kényelmes. A TONE Free még nagyobb szabadságot nyújt azáltal, hogy hangvezérlésen keresztül teszi lehetővé a telefonhívások fogadását és elutasítását is.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés