Connect with us

Hirdetés

technokrata

4K projektort virított a Sony

Kütyük

4K projektort virított a Sony

Elképesztően közelről vetíthetünk a Sony újdonságával.

A Sony bejelentette, hogy az ultra rövidszórású házimozi termékcsaládja 4K HDR projektorral bővül, amely tökéletesen passzol bárki otthonába. A Sony legújabb, innovatív lézer fényforrású projektora natív 4K felbontásban képes megjeleníteni a magas dinamikatartományú (HDR) tartalmakat. A projektor a faltól mindössze 6 hüvelyk távolságról képes tekintélyt parancsoló, 254 cm-es (100 hüvelyk), 16:9 képarányú képpel megtelíteni a szobát. Kikapcsolt állapotban a kompakt és elegáns VPL-VZ1000ES szinte észrevehetetlen a többi lakberendezési tárgy között.

 

A VPL-VZ1000ES projektor kis méretével (nagyjából 925 x 494 x 219mm) és tömegével (megközelítőleg 35 kg) szinte dekorelemként is működik. Körülbelül 40 százalékkal kisebb és jóval alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a jelenleg elérhető Sony LSPX-W1S 4K ultra rövidszórású projektor. Kis méretének és alacsonyabb árának ellenére a VPL-VZ1000ES képes 2500 lumen fényerőt generálni, amely 25 százalékkal fényesebb, mint a LSPX-W1S Life Space UX projektor. A VPL-VZ1000ES Z- Phosphor lézer fényforrás a hagyományos projektor lámpáknál sokkal gyorsabban éri el a végső fényerőt, valamint tovább élvezhetjük a megfelelő fényerősséget és színhűséget anélkül, hogy a projektorlámpa kicserélésével kellene foglalkozni.

032

A projektor ideális lehet azok számára, akik kisebb vagy nagy belmagasságú helyiségben szeretnék élvezni a nagyméretű kijelzőt. Mivel a projektor a nézők előtt és nem mögött helyezkedik el, így megszűnnek a mennyezeti lámpák vagy ventilátorok okozta zavaró beárnyékolások. Ezzel a projektorral bármelyik falunkon egy új világba nyithatunk életnagyságú ablakot. A mai modern kialakítású otthonok nagyméretű ablakokkal és korlátozott falfelülettel rendelkeznek, ezért szükség lehet egy legördülő vetítővászonra, amelyet az ablak elé gördítve nézhetjük kedvenc filmjeinket, sportközvetítéseinket. A végén pedig csak fel kell húzni a vetítővásznat, és élvezhetjük tovább a kilátást.

 

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés