Connect with us

technokrata

Ez a kütyü megmondja, hogy mit kenj az arcodra

e-Egészségügy

Ez a kütyü megmondja, hogy mit kenj az arcodra

Bőrelemző- és ápoló készülékeket mutatnak be a koreaiak.

A tavalyi kiállítás sikerén felbuzdulva a Samsung további három Creative Lab (C-Lab) projektet mutat be az idei CES-en. A C-Lab feladata a kreatív vállalati kultúra ösztönzése és a Samsung munkavállalóitól származó innovatív ötletek felkarolása. Idén úgy tűnik, hogy a bőrápolásé lett a főszerep, hiszen a három projektből kettő ezt a célt szolgálja.

Az S-Skin bőrápolási termék segítségével a Samsung szerint megtakarítható a professzionális bőrgyógyászati kezelésekhez szükséges idő és pénz, noha természetesen nem helyettesítheti a szakemberek munkáját. Tartozéka egy mikrotűs tapasz, amely mélyen a bőrbe hatol, hogy a hatásos összetevőket a célterületre juttassa és elősegítse felszívódásukat. Egy hordozható tartozék pedig a hidratáltságot, a bőr kipirosodását és melanintartalmát méri, és ennek alapján testreszabott bőrápolást végez LED fény segítségével. Az eszközhöz tartozik egy telefonos applikáció is, amely folyamatosan menti a bőr állapotát, így nyomon követhetőek a bőr változásai.

A másik bemutatásra kerülő eszköz  a megelőzést szolgálja, felvételt készít az arcról, ezt követően saját algoritmusa segítségével elemzést végez, majd az információt továbbítja egy okostelefonos alkalmazásnak. Az Lumini olyan bőrfelszín alatti problémákat azonosít, mint a pattanások, szeplők, kitágult pórusok, ráncok, pirosság és faggyúkiválasztás. A Lumini az elemzés alapján kozmetikai termékeket ajánl, és bőrgyógyásszal vagy bőrápolási szakemberrel való konzultációra is lehetőséget kínál.

 

További e-Egészségügy

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone
drón

Dotkom

Bonyolódik a drónpilóták helyzete

2021. január 8. péntek
seo

Műszaki Magazin