Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha nem tudtad, mi hiányzik a telefonodról, ez a mobil megadja a választ!

Kütyük

Ha nem tudtad, mi hiányzik a telefonodról, ez a mobil megadja a választ!

Aligátorbőr, az!

Ugyan, ha az ember luxustelefonra gondol, elsőként az aranyozott iPhone-ok és a Vertu mobilok jutnak az eszébe. A Gionee azonban úgy gondolta, tudnak újat mutatni, ezért egy olyan, prémium telefont készítettek, amely nemcsak azért érdekes, mert drága, hanem tényleg tartalmaz néhány érdekességet.

Az M2017 névre keresztelt modell leginkább az üzemidejével hívja fel magára a figyelmet, hiszen egy 7000 mAh-es akkumulátor került a burkolata alá, amivel akár 32 órás telefonbeszélgetést is folytathatunk, ha bírjuk szusszal. Ezt a nem mindennapi akkumulátort két, 3500 mAh-es telep egybeépítésével hozták össze, azaz sajnos a spanyol viaszt nem sikerült feltalálni, de mindenképp ügyes ötletről van szó.

gioneem2017

Ezen kívül sem rossz az M2017, hiszen az előlapját egy 5,6 colos, QHD felbontású ívelt AMOLED képernyő borítja, amely mögé  a Qualcomm Snapdragon 653-as lapkakészlete került, 6 GB RAM-mal és verziótól függően 128 illetve 256 GB tárhellyel.

A két SIM-kártyát is elfogadó készülék egyebek mellett ujjlenyomat-olvasót és hátoldali duál kamerát is kapott, amely 12 illetve 13 megapixeles szeonzorokkal dolgozik. A telefon alapára 1000 dollár körül alakul, ez körülbelül 300 ezer forintot jelent, van azonban egy aligátorbőrrel borított kiadás, azért már szédítő, 2450 dollárt, azaz több, mint 700 ezer forintot kér a gyártó!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés