Connect with us

technokrata

Ha ezt a kártyát használod, mindenhol olcsón telefonálhatsz

Kütyük

Ha ezt a kártyát használod, mindenhol olcsón telefonálhatsz

Bemutatta saját szolgáltatását a Lufthansa.

Ha az ember sokat utazik, gyakran szembesül azzal a problémával, hogy egy adott országba bizony nem túlságosan olcsó a telefonálás. Erre a legjobb megoldást az jelenti, ha az illető vásárol egy feltöltős kártyát valamelyik helyi szolgáltatónál.

A neves légitársaság, Lufthansa most bemutatott csomagjával elkerülhető a felesleges vásárolgatás, hiszen a légitársaság egy olyan megoldást kínál, amellyel a világ 180 országában beszélhetünk ugyanolyan tarifáért. Az induló csomag 29 euróért (9000 forint) vásárolható meg, ebből 19 eurót beszélhetünk le. Amennyiben az EU-n belülre utazunk, úgy választhatunk a 10 és 15 eurós mobilnet csomagok közül, előbbi 500 MB, utóbbi pedig 1 GB-nyi adat felhasználását engedélyezni nekünk.

roaming-charges

Ha az Európai Unión kívülre visz minket az út, akkor jó ha tudjuk, hogy 1 MB adatforgalomért 10 és 29 euró közötti árat kell fizetni helytől függően. Ez, bár nem kevés pénz, még mindig messze olcsóbb a szolgáltatók árainál, a legtöbb ugyanis 1,5 euró közötti összeget von le a kártyánkról. A Lufthansa oldaláról már most megrendelheted a SIM-kártyát, a repülőgépeken pedig márciustól kezdik majd árulni.

Forrás: HVG

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin