Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne keress tovább: ezek a legjobb középkategóriás mobilok karácsonyra!

Kütyük

Ne keress tovább: ezek a legjobb középkategóriás mobilok karácsonyra!

Ne keress tovább: ezek a legjobb középkategóriás mobilok karácsonyra!

Az előző ajánlónkban már kiválasztottunk néhány csúcstelefont karácsonyi ajándék gyanánt, most az megfizethetőbb, közép és felső-közép kategóriából válogattunk:

Sony Xperia X Compact Universe Black Lifestyle 1

Xperia X Compact

Nem mindenki szeretne magának óriás okostelefont, az Xperia X Compact pedig épp ezt az igényt igyekszik kielégíteni. A 4,6 colos HD felbontású kijelzővel, a hatmagos, Snapdragon 650 lapkakészletű processzorral és ujjlenyomat-olvasóval érkező telefon azok választása lehet, akik egy egy kézzel is könnyen kezelhető  telefont szeretnének a pénzükért amely energiaigényes feladatokban sem mond csődöt. A letisztult külsőnek hála az Xperia X Compact egyaránt jó ajándék lehet férfiaknak és nőknek is. Mindkét nem értékelheti a 23 megapixeles kamerát, ezzel akár egy régebbi kompakt fényképezőt is kiválthat a Sony újdonsága. Az Xperia X Compact bolttól függően 110-150 ezer forint körüli áron vásárolható meg, előbbi természetes a bolti, míg utóbbi a gyári garanciás eszközöket takarja.

huaweip9lite2

Huawei P9 Lite

Ahogyan tavaly, úgy idén is elkészítette csúcsmodelljének egyszerűbb kivitelét a Huawei. A P9 Lite az “olcsósítás” során elveszítette ugyan dupla kameráját, de a letisztult formavilág szerencsére megmaradt. Azért más okból sincs ok igazán panaszkodni a készülékre, hiszen négymagos processzorral, Full HD-s kijelzővel és egy 13 megapixeles kamerával szerelték fel a telefont. A kínai gyártó modellje egy- és kétkártyás verzióban is elérhető, az árak 65 ezer forint körüli összegtől indulnak, hivatalos, gyártói garanciával pedig 75-80 ezer forintért vihető haza egy ilyen készülék.

samsung_galaxy_a5_2016_screen_

Samsung Galaxy A5 (2016)

A 2016-os Galaxy A5 azoknak lehet jó döntés, akiknek nincs szükségük a csúcskategória tudására, de egy letisztult, minőségi készüléket vásárolnának a pénzükért. Az 5,2 colos, Full HD felbontású Super AMOLED kijelző mögött egy négymagos processzor, 2 GB RAM és egy 13 megapixeles kamera lapul, azaz a 2016-os A5 távolról sem csúcstelefon, cserébe jóval megfizethetőbb is azoknál. Jelenleg ugyanis már 80 ezer forintért hazavihetünk egy ilyen modellt, de egy gyártói garanciás példány sem több 90 ezernél.

googlenexus5x_big2

LG Nexus 5X

Távolról sem friss telefon a Nexus 5X, hiszen első példányait már több mint egy évvel ezelőtt megvásárolhatták a szerencsés vásárlók. Azóta viszont sokat esett a készülék ára, immár 85 ezer forintért is hazavihető. Ezért a pénzért egy négymagos, Snapdragon 808 lapkakészletű processzort, egy 5,2 colos Full HD felbontású IPS kijelzőt és egy 12,3 megapixeles kamerát tartalmazó telefont vihetsz haza. A puszta hardvernél viszont sokkal fontosabb, hogy a Nexus 5X referenciatelefonnak számít, így még legalább 1-1,5 évig megkapja majd az Android legújabb frissítéseit, legyen szó akár egy biztonsági javításról vagy épp egy új főverzióról.

iphonese

Apple iPhone SE

Nem lehet figyelmen kívül hagyni a 130-160 ezer forint körüli áron kínált iPhone SE-t sem. A tavalyi iPhone 6S hardverét tartalmazó mobil 4 colos kijelzőjével igencsak aprónak számít a mai piacon, de épp ez, a kis mérete teheti vonzóvá sok felhasználó számára. Emellett az sem elhanyagolható, hogy az erős hardver miatt a 2012-es iPhone 5 külsejébe öltöztetett modell villámgyors, vagyis nem nagyon van olyan feladat, amit ne tudna ellátni. A friss hardver miatt pedig a támogatással sem lesz probléma, az Apple az elkövetkező 2-3 évben biztosan kiadja majd rá az iOS újabb verzióit.

A csúcstelefonokat bemutató ajánlónkat ide kattintva érheted el.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés