Connect with us

technokrata

Összefogtak az olvasók: sikerrel zárult a telefongyűjtés!

Kütyük

Összefogtak az olvasók: sikerrel zárult a telefongyűjtés!

Összefogtak az olvasók: sikerrel zárult a telefongyűjtés!

Novemberben hirdettük meg a technokrata hasábjain az adománygyűjtő akciónkat, amelyben rászoruló fiataloknak szerettünk volna örömet okozni. Az akció sikerrel járt, 12 gyermek arcára sikerült mosolyt csalni!

Kedves Kollégák, Barátok, Telefonadomány-felajánlók!

Különleges napra ébredt szombaton egy kis csapat gyermekotthonban élő tinédzser, hiszen önkéntesek szervezésében egy egész napos közösségi programon vehettek részt. Azok a kilenc és tizennégy év közötti állami gondozottak kapták ezt a jutalmat, akik magatartásuk, szorgalmuk vagy tanulmányi eredményük alapján kitűnnek társaik közül.

telefonatadas2

Mindannyian a Közel Hozzánk Alapítvány (kozelhozzank.hu) pártfogoltjai, tagjai az alapítvány pályakísérés programjának, amelynek keretében különböző képzéseken vehetnek részt. Néhányukat bevonták egy különleges mentorprogramba is, ami segíti boldogulásukat, és a későbbi felnőtt világba való átlépésüket.  A szombati nap elsősorban az együttlétről, a játékról és a közös élményekről szólt, ám délután egy nagy várakozással és izgalommal körülvett eseményre is sor került: tizenkét, tartozékaikkal együtt mintegy 350 ezer forint összértékű használt okostelefon érkezett hozzájuk a felajánlók jóvoltából. Ez azt jelentette, hogy a közösségi napon jutott minden gyermeknek az adományból.

telefonatadas

Arról talán írni sem szükséges, hogy mekkora volt az öröm. Ezúton szeretnénk tolmácsolni sokszor elhangzott lelkes köszönetüket. Akciónkkal tizenkét gyermek arcára sikerült széles mosolyt csalni, ráadásul nem csupán pár órára. Mi mással zárhatnánk le ezt a sikertörténetet, mint hogy januárban folytatás következik!

Üdvözlettel:

A Technokrata csapata

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin