Connect with us

technokrata

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Kütyük

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Lebukott a készülő újdonság.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a Nokia hamarosan visszatér az okostelefonos piacra. A finn gyártó 2014-ben szállt ki, a Microsoft ugyanis akkor vásárolta meg a mobiltelefonos részlegét. A redmondi gyártó akkor úgy ment bele az üzletbe, hogy 2016. végéig nem készíthet telefont a Nokia.

nokiad1c1

Ennek azonban hamarosan vége, így már javában készülnek az új modellek, amelyek 2017. elején kerülhetnek piacra. Az első példány a D1C lehet, amelyről most a kínai közösségi oldalon, a Weibon jelentek meg számítógépes grafikák.

nokiad1c2

Bár a külső megítélése egyéni ízlés kérdése, az érződik, hogy a formatervért nem a korábbi személyek a felelősek, a telefon a logó letakarásával egy átlagos, mai okostelefonnak is elmenne. A burkolat alatt sincs sok különlegesség, igaz, azért tisztes iparosmunkáról beszélhetünk. Az Android 7.0-ával érkező D1C meghajtásáról ugyanis a nyolcmagos processzorral és 3 GB RAM-mal ellátott Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlet felel majd, emellé 32 GB memóriát és egy 13 megapixeles kamerát pakoltak a mérnökök. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, a legtöbben a februári MWC-re várják a telefont.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin