Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Kütyük

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Lebukott a készülő újdonság.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a Nokia hamarosan visszatér az okostelefonos piacra. A finn gyártó 2014-ben szállt ki, a Microsoft ugyanis akkor vásárolta meg a mobiltelefonos részlegét. A redmondi gyártó akkor úgy ment bele az üzletbe, hogy 2016. végéig nem készíthet telefont a Nokia.

nokiad1c1

Ennek azonban hamarosan vége, így már javában készülnek az új modellek, amelyek 2017. elején kerülhetnek piacra. Az első példány a D1C lehet, amelyről most a kínai közösségi oldalon, a Weibon jelentek meg számítógépes grafikák.

nokiad1c2

Bár a külső megítélése egyéni ízlés kérdése, az érződik, hogy a formatervért nem a korábbi személyek a felelősek, a telefon a logó letakarásával egy átlagos, mai okostelefonnak is elmenne. A burkolat alatt sincs sok különlegesség, igaz, azért tisztes iparosmunkáról beszélhetünk. Az Android 7.0-ával érkező D1C meghajtásáról ugyanis a nyolcmagos processzorral és 3 GB RAM-mal ellátott Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlet felel majd, emellé 32 GB memóriát és egy 13 megapixeles kamerát pakoltak a mérnökök. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, a legtöbben a februári MWC-re várják a telefont.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés