Connect with us

technokrata

A UPC sem marad ki az iPhone 7 őrületből

Kütyük

A UPC sem marad ki az iPhone 7 őrületből

iPhone 7 már a UPC Mobil kínálatában is megjelent.

Hamarosan a UPC-nél is elérhető lesz az iPhone legújabb modellje, az iPhone 7. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során rekordszámú UPC Mobil előfizető érdeklődött az új készülék iránt. A UPC Mobil korlátlan adatkínálatával kompromisszumok nélkül élvezhetik az előfizetők az ikonikus okostelefont.

A UPC Mobil 2015-ös indulása óta folyamatosan bővíti készülékkínálatát, amelyben nemrég megjelentek az ikonikus Apple termékek is. Az elmúlt hetekben az iPhone 5S és SE modellekkel bővült a UPC Mobil választéka, hamarosan pedig a legújabb készülék, az iPhone 7 is elérhető lesz az előfizetők számára. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során már rekordszámú érdeklődés érkezett a UPC Mobil ügyfelek részéről, akik jelentős árkedvezménnyel és kedvező részletfizetési lehetőséggel juthatnak hozzá az iPhone készülékekhez.

iPhone7Plus-JetBlk-34BR-LeanForward-OB_PR-PRINT-2

A rendkívül dinamikusan növekvő UPC Mobil – amelynek előfizetői létszáma már 50 ezer fő felett jár – az egyre bővülő készülékkínálat mellett a mobilhasználat valódi szabadságát is biztosítja a korlátlan adatforgalmat nyújtó Freedom díjcsomagokkal. Ráadásul a hazai szolgáltatók közül a UPC egyedüliként kínál olyan ingyenes wifi hozzáférést, amellyel Magyarországon és Európa 9 országában, közel 5 millió hozzáférési ponton még nagyobb sebességgel használhatják mobileszközeiket az ügyfelek.

Azok számára pedig, akik nem csak a mobiljukról szeretnének internetezni, szintén jó hírrel szolgál a UPC, ugyanis az Apple MacBook laptopokat is kedvező részletfizetési lehetőséggel  vásárolhatják meg mostantól a cég vezetékes szolgáltatásainak előfizetői.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin