Connect with us

technokrata

Frissítve: A javított Note 7-esekkel is baj van?

Kütyük

Frissítve: A javított Note 7-esekkel is baj van?

Ezúttal egy repülőgépen történt az incidens.

Úgy néz ki, hogy még mindig nem csengett le a Note 7-es botrány, hiszen újabb készülék füstölt el. A hírértéket nem is ez jelenti igazán, hanem az, hogy információk szerint egy már kicserélt, azaz elvileg hibátlan darabról van szó.

note7repulo

Az eset a Southwest Airlines 994-es, Louisville-ből Baltimore-ba tartó járatánál történt, ám szerencsére nem a levegőben. A repülőgép ugyanis a becsekkolás után, még a beszállókapunál várakozott. Ekkor történt, hogy az utasokat megkérték a telefonjaik kikapcsolására, amelynek Brian Green, a szeptember 21-én kicserélt, biztonsági matricával ellátott telefon tulajdonosa is eleget tett.

Állítása szerint akkor kezdett el füstölni a telefon, amikor már a kikapcsolt készüléket a zsebébe tette. Komolyabb baj azért szerencsére nem lett, bár az eset után a gép személyzete azonnal leszállította az utasokat. Nem meglepő, hogy az ügyben nemcsak a hatóságok, de a Samsung is vizsgálódik.

Frissítés: A Samsung a cikk megjelenése után elküldte a hivatalos állásfoglalását, amely alább olvasható.

Ameddig nem kerül birtokunkba a készülék, nem tudjuk megerősíteni, hogy ebben az incidensben egy új Note7-es érintett. A Southwesttel és a helyi hatóságokkal együtt most azon dolgozunk, hogy visszaszerezzük a készüléket, és megbizonyosodjunk a hiba okáról. Több információval csak a készülék vizsgálata után fogunk tudni szolgálni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu