Connect with us

technokrata

Új zászlóshajót mutathat be a Sony?

Kütyük

Új zászlóshajót mutathat be a Sony?

Rejtélyes telefonra bukkantak egy adatbázisban.

A Sony az elmúlt években alaposan megváltoztatta a készülék portfólióját, a korábbi, széles kínálat helyett manapság inkább a felső-közép és a felső kategóriára koncentrálnak. Az idei évben ezt az X sorozat fedi le, a három tagú paletta a legújabb információk szerint azonban egy újabb taggal bővülhet a közeljövőben.

A GFXBench adatbázisában ugyanis kiszúrtak egy telefont, amely F833X kódnéven szerepel, ez pedig valószínűleg egy új csúcsmodell lehet, hiszen a jelenlegi zászlóshajónak, az Xperia X Performance-nak F813X a kódjele.

Xperia X Performance Black

Az adatok alapján kiderült, hogy a telefonban egy 5,1 colos, Full HD megjelenítő dolgozik majd, amely mögött a Snapdragon 820-as lapkakészlete, 3 GB RAM és 32 GB memória foglal majd helyet. A hátoldalon egy 23 megapixeles kamerával találkozhat majd a vásárló, míg az előlapon egy 13 megapixeles egység várja a szelfik készítését.

Ez a képernyő kivételével gyakorlatilag megegyezik az Xperia X Performance-szal, így nem tudni, hogy csak egy, bizonyos piacokon megjelenő példányról van szó, vagy valamilyen más, szoftveres különlegességgel érkező világmodellről van szó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin