Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne hagyd ki: egy hétig teljesen ingyen telefonálhatsz a Viberrel!

Kütyük

Ne hagyd ki: egy hétig teljesen ingyen telefonálhatsz a Viberrel!

Méghozzá 100 országba, ingyen, PC-ről táblagépről és okostelefonról egyaránt!

Igazán ütős akcióval indítja a hetet a Viber. A szolgáltatással ugyanis mostantól egy hétig ingyenesen telefonálhatunk a világ száz országába! A június 20.-án délben indult akció igazi különlegessége, hogy mindez csak nekünk, magyaroknak él, azaz kizárólag itthoni telefonszámmal használható. Ekkor viszont a világ 457 millió Viber felhasználóját érhetjük el, legyen szó akár  mobil- vagy vezetékes telefonszámról. 

viber

Az már most biztos, hogy rengetegen élnek majd a lehetőséggel, hiszen a Viber hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Jelenleg itthon több mint 2,7 millióan használják az alkalmazást hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra. A magyar felhasználók csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi kapcsolatot jelentett családdal, barátokkal vagy éppen üzleti partnerekkel. Sőt, a regisztráltak csak a múlt hónapban összesen 890 millió üzenetet küldtek hazai és a világ távoli pontjain élő ismerőseiknek.

Ennek fényében már annyira nem meglepő, hogy elsőként nálunk dobták be ezt a lehetőséget, valószínűleg az elkövetkező egy hétben rengetegen regisztrálnak majd a szolgáltatásba, ami tovább javít majd a statisztikán. Jó hír, hogy a telefonáláshoz használható Viber Out szinte minden platformon hozzáférhető.  Legyen szó akár iOS, Android és Windows-okostelefonról, Windows PC-ről és Mac-ről elég letölteni az alkalmazást a szoftveráruházból és máris ingyen hívhatók az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország telefonszámai. Ehhez csupán az alkalmazásra és internetkapcsolatra – mobilinternetre vagy Wi-Fi hálózatra – van szükség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés