Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ebben a telefonban több memória van, mint sok PC-ben!

Kütyük

Ebben a telefonban több memória van, mint sok PC-ben!

Óriási memóriával és hatalmas tárhellyel jön a vivo új mobilja.

Végre valahára leleplezte legújabb mobilját a vivo, az XPlay 5 Elite pedig a nevéhez méltóan igen jó készülékre sikeredett. Az 5,43 colos, Quad HD felbontású ívelt oldalú Super AMOLED képernyővel rendelkező XPlay 5 Elite fémházas burkolata mögött ugyanis a nyolcmagos processzorral érkező Snapdragon 820-as lapkakészletet és 6 GB RAM-ot találunk. Ez világelsőnek számít jelenleg a piacon.

vivoxplay52

Az elképesztő mennyiségű RAM még a legfickósabb hardvert igénylő alkalmazásoknak is elegendő lesz, azaz a készülék hosszú ideig gyors sebességgel lesz majd használható. Ezen túl még 128 GB-nyi, nem bővíthető tárhelyet is kapott a telefon, azaz memóriából igen jól áll a kínai gyártó újdonsága. A sok helyre szükség is lesz, hiszen a hátoldali, Sony szenzort tartalmazó 13 megapixeles kamera 4K videók felvételére képes. Rajta kívül még egy 8 megapixeles, szelfikhez használható kamerát és egy ujjlenyomat-olvasót is elrejtettek a készülékházban. A kétkártyás működésre képes XPlay 5 Elite egy 3600 mAh-es akkumulátort tartalmaz, illetve a funkciók között az LTE támogatást is megtaláljuk.

vivoxplay51

Nem sikerült rosszul az olcsóbbik, X Play 5 névre keresztelt variáns sem. Ez a nagyobbik testvér kijelzőjét és memóriáját kapta, csak a lapkakészletből került bele egy olcsóbb, hiszen ezt a modellt a Snapdragon 652-es architektúrája működteti 4 GB RAM kíséretében. Ezen túl megmaradt az ujjlenyomat-olvasó, a 13 megapixeles kamera és az LTE támogatás is. Sajnos azt még nem tudjuk, hogy mikor jut el hazánkba a készülék ugyanis a vivo sem ezt, sem a kezdőárat nem árulta még el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés