Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre vezeték nélkül is tölthető az iPhone

Kütyük

Végre vezeték nélkül is tölthető az iPhone

Ezzel az újdonsággal nem kell szégyenkezni senki előtt.

Az Apple mindeddig elzárkózott a vezeték nélküli töltőktől. Eddig is voltak már kísérletezések az iPhone-ok ilyen módon való töltésére, azonban a mostani a újdonság mindenképpen a  legdivatosabbak közé tartozik.

A MOOS nevű eszköz egy matrica vékonyságával rendelkezik, és mint egy tokot rátehetjük az iPhoneunk hátára, ezután pedig nincs más dolgunk, mint rátenni a dokkolóra a készüléket. A töltés ilyenkor egyből el is indul, így nincs több bajlódás a kábellel. A felhelyezett MOOS annyira vékony, hogy amennyiben jól választunk védőtokot telefonunkhoz, akár alá is befér. Színeiben igen elegáns, egyszerű , de kevert színeket tartalmaz, nem hivalkodó. Ennek köszönhetően illeszkedhet elegánsabb ruhadarabjainkhoz is.

A különleges kiegészítő az indiegogo-n jelent meg, a támogatása pedig folyamatosan növekszik. Jelenleg három különböző változatot mutattak be, de valószínűleg késöbb további verziók is napvilágra kerülnek majd.  A gyűjtés még csak most kezdődött, de remélhetőleg hamarosan összejön a kívánt 20 ezer dolláros összeg.

Forrás: Ubergizmo



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés