Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem férsz el az iPhone-odon? Itt a megoldás!

Kütyük

Nem férsz el az iPhone-odon? Itt a megoldás!

Egy kínai vállalkozás megoldotta: Már bővíthető az iPhone-ok memóriája!

Az a szép a kínai találékonyságban, hogy legyen szó bármilyen gyártói korlátozásról, előbb utóbb megtalálják a módját a probléma elhárításának. Így volt ez az Apple tulajdonosokat régóta megkeserítő memóriával is, azaz mostantól bővíteni lehet a készülékek tárhelyét. Mindezt egy kínai szervíznek köszönhetjük, akik rájöttek, hogy hogyan lehet gyorsan kétszer, vagy akár négyszer akkora tárhelyet a beépíteni a készülékekbe.

iphonememory

Lényegében nem csináltak mást, mint kidolgoztak egy eljárást, amivel az alaplapra forrasztott memóriachip leszerelhetővé vált, vagyis a helyére könnyedén beépíthető egy új, nagyobb darab. A mutatványért nem is kérnek sokat, egy iPhone 6 esetén a 65 eurót, azaz 20500 forintot kérnek a 64 GB-os bővítésért, míg a 128 GB-os opció 84 euróba, azaz 26 ezer forintba kerül. Sajnos a legújabb, 6S generációról egyelőre nincs információ, de azt már elárulták, hogy gyakorlatilag az összes iPad-del is végrehathatjó a procedúra. iphone_6s

 

A bolt tulajdonosa szerint már több mint 70 készülék esett át a műtéten és mindegyik hibátlanul működik, így nem lennénk meglepve, ha hamarosan más szervizek is megpróbálkoznának ezzel a művelettel. Már csak az a kérdés, hogy mit szól ehhez az Apple!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés