Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG idén is feltalálta a kagylótelefont

Kütyük

Az LG idén is feltalálta a kagylótelefont

Hagyományos telefonnak néz ki, pedig valójában teljes értékű androidos okostelefon az LG Wine Smart.

Az okostelefok elterjedése előtt külön rajongótábora volt az összecsukható, más néven kagyló kialakítású mobiloknak. A leginkább a koreai és japán gyártók által képviselt forma viszont gyorsan kikopott az érintőképernyők tömeges megjelenésével. Most az LG feléleszti a régi emlékeket a Wine Smart nevű okostelefonnal. Kívülről teljesen hagyományos, klasszikus kagylótelefonnak látszik, de kinyitva már egy androidos telefonnal találkozunk.

lg_wine_smart_2

A készüléket LG Gentle néven Koreában mutatták be elsőként, és az ottani sikerek alapján döntöttek úgy, hogy Európába, köztük Magyarországra is elhozzák ezt a modellt. A Wine Smart az egyik legfrissebb, Android 5.1.1-es verziót futtatja, viszont a hagyományos, 3×4-es kiosztású alfanumerikus billentyűzet megkönnyíti a szövegbevitelt, a főbb funkciókhoz pedig dedikált gyorsgombokkal rendelkezik.

lg_wine_smart_1

Szintén a használatot könnyíti a 3,2 hüvelykes HVGA felbontású kijelzőn megjelenő nagyméretű ikonok. A biztonságra is ügyel a telefon, mivel az LG Safety Care szolgáltatás segítségével vészhelyzetben előre beállított jelzéseket, üzenetet és a helyzetmeghatározás segítségével GPS koordinátákat is küld a kiválasztott ismerősöknek. Az LG Wine Smart kagyló okostelefon már elérhető hazánkban is, a szolgáltatók közül a Telekomnál, illetve kártyafüggetlenül, burgundi (bordó) és kék színekben.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés