Connect with us

technokrata

Hivatalosan is itt a HTC iPhone klónja

Kütyük

Hivatalosan is itt a HTC iPhone klónja

Az A9 elsőként futtatja az Android 6.0-át a Nexusok után.

A sok kiszivárgott fotó után a HTC hivatalosan is lerántotta a leplet új modelljéről, az A9-ről. Mint, ahogy már korábban is írtuk, a telefon tagadhatatlanul az iPhone 6 szériája hajaz. A hátlap műanyagcsíkjai, a hátlap és a kijelző ívelt széle, az alumínium ház mind az Apple telefonjára emlékeztet bennünket. A Samsung Galaxy S óta nem láttunk ekkora hasonlóságot a cupertinói cég termékével.

Ezáltal azonban egy remek dizájnt kapunk méghozzá a legújabb Androiddal. A HTC A9 elsőként tudhatja magáénak az Android Marshmallow 6.0-át a Nexus után természetesen.

A telefon egy 5 colos Full HD panelt kapott, melyet a Qualcomm Snapdragon 617-es processzora hajt meg 3 GB RAM-mal, a beszámolók alapján remek teljesítményt nyújt. A keskeny ház bizony kompromisszumokkal jár, ezt leginkább a 2150 mAh-s akkunál érezhetjük. Az üzemidő kitolásában a “Doze” mód segít minket, mely optimalizálja a teljesítményt és az adatforgalmat. Elmondásuk szerint ezzel teljesíthetik az átlagos okostelefonhasználó igényeit, ez körülbelül 1 napra elég energiát jelenthet.

Fontos megemlíteni, hogy a készülék a vállalat eddigi legjobb kameráját kapta meg, nagyságrendekkel jobb, mint a nemrég debütált M9-ben. A 13 MP-es szenzor f/2.0-ás lencsét és zafírüveg borítást kapott. Az előlapon az M8-ban is látott UltraPixeles szenzor található, és mind a két kamerával 1080p-ben rögzíthetünk videókat.

A sztereó hangszórók helyett most csak egyet kapunk, azonban így volt hely az ujjlenyomat-olvasónak. A gombot nem lehet megnyomni, hanem rezgéssel ad visszajelzést és a korai tesztek alapján rendkívül gyors és pontos. A 32 GB belső tárhelyet akár 2 TB-os micro SD kártyával is bővíthetjük. Az eszköz induló ára 399 dollár.

HTC-One-A9-Press-Images-8   Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu