Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az LG új csúcsmodellje

Kütyük

Itt az LG új csúcsmodellje

Bemutatkozott a kétképernyős LG V10.

Hivatalosan is bemutatkozott a dél-koreai gyártó legújabb modellje, a kétképernyős LG V10. Az újdonság leglátványosabb része az 5,7″-es QHD megjelenítő, ami fölé az előzetes várakozásoknak megfelelően egy második kijelzőt építettek be a mérnökök.

v102

Az 1040 x 160 pixel felbontású egységen értesítések illetve az alkalmazások indítására szolgáló gyorsindító ikonok jelennek meg. Mivel egy különlegesség már nem elég, ezért a szelfi őrületet meglovagolva dupla előlapi kamerát kapott a telefon. A két egység 5 megapixeles felbontással rendelkezik, az egyik a hagyományos fotók készítésére használható, a másik, nagylátószögű kamera pedig a csoportképeknél lesz a felhasználó segítségére.

v103

Az LG V10 a gyártó többi modelljéhez hasonlóan stílusos készülékházat kapott, hiszen az oldalát  rozsdalmentes acél keret borítja, míg a hátlapot a Dura Skin névre keresztelt gumiszerű anyaggal fedték le. Amíg a hátoldal a jo fogás miatt puha lett, addig az előlapra az igen strapabíró Gorilla Glass 4-et építették be, így a telefon jól bírja majd a zúzosabb helyzeteket.

v101

A burkolat alá a Qualcomm Snapdragon 808-as lapkakészlete került, 4 GB RAM-mal és 64 GB-nyi memóriával karöltve. A microSD kártyanyílással piacra kerülő mobil a mai trendeknek mefelelően ujjlenyomat-olvasót is tartalmaz. A biztonsági rendszer fölött a 16 megapixeles, lézeres autófokusszal támogatott kamerát helyezték el a mérnökök. Érdekesség, hogy ezúttal egy igen széleskörűen használható manuális üzemmódot is beépítettek, ami akár a videózás során is használható.

A 8,6 mm vastag telefon burkolata alá egy 3000 mAh-es akkumulátor került, ez garantálja, hogy még aktív felhasználás mellett is kibír egy napot a V10-es. Az Android 5.1 Lollipopot futtató újdonságnak már ebben a hónapban megkezdik az árusítását Dél-Koreában, késöbb pedig a világ többi pontjára is eljut a modell.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés