Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel megy neki az iPad Pro-nak a Google

Kütyük

Ezzel megy neki az iPad Pro-nak a Google

A Google most az iPad Pro-nak és a Surface-nek készített ellenfelet.

Az új okostelefonok mellett egy táblagépet is bemutatott a Google, a Pixel C pedig nem az olcsóbb táblagépeket veszi célkeresztbe, hanem egyenesen a professzionális kategóriában kíván sikereket elérni. Akárcsak a két konkurense, a Pixel C is működik hagyományos táblagépként, azonban ennél sokkal valószínűbb, hogy a legtöbben a 149 dolláros billentyűzettel együtt használják majd a modellt. Az indukciós töltéssel használható kiegészítő egy gyors csatlakozást követően azonnal használható, a Google állítása szerint biztonságosan megtartja a rajta elhelyezett táblagépet. 

pixelc

Van is mire vigyázni, hiszen az Nvidia Tegra X1 processzor és a 3 GB RAM kombinációja bizonyára egy elképesztően gyors táblagépet eredményez, azaz megvásárlásával akár a laptop is otthon hagyható, hiszen nem lesz rá szükség. 

Ahogyan a Chromebook Pixel esetén, úgy most is rendkívül éles képernyőt kapott a modell, a 10,2 colos megjelenítő ugyanis 308 ppi részletességgel rendelkezik, vagyis mindennapi felhasználás esetén nem látjuk majd a pixeleket. 

A Pixel C a Google állítása szerint az ünnepi szezonra kerül piacra, az alapverzióért (ami 32 GB-os háttértárral kerül piacra) 499 dollárt kell majd fizetni. 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés